Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irade F.C. Colhicho F.C.
The Red Devils 2 Tactiek JJPS-2
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57.9 gemiddelde waardering 53.3
very good Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Bürki passt de bal met de wreef. Margaritis is nu in balbezit. Araque is nu in balbezit. Margaritis onderschept slim de pass. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Jaramillo Arango is nu in balbezit. Inworp. Gazdag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango schiet op doel. Multamies bokst de bal weg. Paal!

19e minuut.
Paniagua passt de bal met de wreef. Espitia rent richting de bal. Espitia passt de bal met de wreef. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Galeano geeft een hoge lob. Paniagua kopt de bal weg. Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag geeft een lange en hoge pass. Jaramillo Arango krijgt zijn hoofd ertegen. Multamies kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Espitia is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Colhicho F.C. 1:0

42e minuut.
Sz. Kovács zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gazdag rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galeano. Galeano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 40%, Colhicho F.C. 60%.
Irade F.C. - Colhicho F.C. 1:0

64e minuut.
Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Usme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Margaritis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gazdag zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Espitia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Espitia is nu in balbezit. Murcia onderschept slim de pass. Gazdag onderschept slim de pass. Gazdag geeft de bal voor. Margaritis maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

72e minuut.
Grymel speelt de bal door. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua geeft een lange en hoge pass. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Margaritis rent richting de bal. Usme begaat een overtreding. Margaritis raakt geblesseerd tijdens het duel. Paniagua zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jaramillo Arango krijgt zijn hoofd ertegen. Multamies kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Espitia geeft een hoge lob. Murcia verovert de bal door een tackle van achteren. Grymel is nu in balbezit. Grymel geeft een lange en hoge pass. Jaramillo Arango probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Espitia is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Colhicho F.C. 2:0

80e minuut.
Jaramillo Arango speelt de bal door. Gazdag heeft problemen om de bal te vangen. Gazdag passt de bal zonder na te denken. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia draait met de bal, schiet en ... Multamies verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Paniagua passt de bal in één keer door. Margaritis rent richting de bal. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia haalt uit met een fantastische trap. Jaramillo Arango probeert de bal aan de voet te houden. Multamies probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Margaritis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis begaat een overtreding. Margaritis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 37%, Colhicho F.C. 63%.
Irade F.C. - Colhicho F.C. 2:0