Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los rapids Club Deportivo Los millonarios
523 Tactiek C.02
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
65.5 gemiddelde waardering 55.5
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Martirena probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zawistowski de bal. Zawistowski geeft een lange en hoge pass. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Milota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Loiudice verovert de bal door een tackle van achteren. Falcomer bereikt de bal nog maar net als eerste. Loiudice onderschept slim de pass. Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski schiet op doel. Oberreiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Zawistowski de bal onder controle te krijgen. Slováček speelt de bal door. Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski schiet op doel. Oberreiter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - Club Deportivo Los millonarios 0:1

34e minuut.
Zawistowski met de inworp. Guevara is nu in balbezit. Guevara geeft de bal voor. Piesiura krijgt zijn hoofd ertegen. Milota werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los rapids - Club Deportivo Los millonarios 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los rapids 38%, Club Deportivo Los millonarios 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los rapids - Club Deportivo Los millonarios 1:1

52e minuut.
Tortillo probeert naar een medespeler te passen. Buhoiu rent richting de bal. Estacio onderschept slim de pass. Estacio geeft een lange en hoge pass. Ciszewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - Club Deportivo Los millonarios 1:2

60e minuut.
Concu onderschept slim de pass. Adrian probeert naar een medespeler te passen. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu geeft de bal voor. Martirena maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kaveda met een sublieme pass. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara passt de bal zonder na te denken. Piesiura rent richting de bal. Piesiura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los rapids 38%, Club Deportivo Los millonarios 62%.
los rapids - Club Deportivo Los millonarios 1:2