Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona BFC Alianza Tropelera
Mayo2014 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
47 gemiddelde waardering 53
good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen good


1e minuut.
Broa speelt de bal door. Hoca heeft problemen om de bal te vangen. Walicki is nu in balbezit. Trombini verovert de bal door een tackle van achteren. Trombini haalt uit met een fantastische trap. Pálinkás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Gortat kopt de bal weg. Rubio is nu in balbezit. Trombini controleert de bal met de borst. Stamatopoulos is nu in balbezit. Stamatopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - Alianza Tropelera 0:1

5e minuut.
Pasquina met een snelle inworp. Maciejewski rent richting de bal. Maciejewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trombini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trombini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Denilson passt de bal met de wreef. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Hoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombini verovert de bal door een tackle van achteren. Trombini schiet op doel. Pálinkás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Mariano passt de bal zonder na te denken. Trombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trombini raakt geblesseerd tijdens het duel. Mariano komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mariano onderschept slim de pass. Mariano speelt de bal door. Hoca is nu in balbezit. Trombini verovert de bal door een tackle van achteren. Trombini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pálinkás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Flaum passt de bal in één keer door. Broa is nu in balbezit. Broa passt de bal met de wreef. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Kistowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Ruffier met een sublieme pass. Broa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trombini krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pasquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina geeft een hoge lob. Inworp. Ruffier met een snelle inworp. Vlădulescu geeft de bal voor. Kistowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona BFC 64%, Alianza Tropelera 36%.
Barcelona BFC - Alianza Tropelera 0:1

48e minuut.
Rubio passt de bal in één keer door. Flaum geeft een lange en hoge pass. Trombini kopt de bal weg. Stamatopoulos is nu in balbezit. Stamatopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Rubio met de inworp. Hoca is nu in balbezit. Trombini verovert de bal door een tackle van achteren. Trombini geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Pálinkás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Fonseca controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Flaum maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sze Hong controleert de bal met de borst. Stamatopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatopoulos haalt uit met een fantastische trap. Pálinkás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - Alianza Tropelera 0:2

69e minuut.
Broa rent richting de bal. Budiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiš geeft een hoge lob. Fonseca krijgt zijn hoofd ertegen. Kistowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - Alianza Tropelera 1:2

71e minuut.
Sze Hong geeft een lange en hoge pass. Daar is Numpaque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Kistowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona BFC - Alianza Tropelera 2:2

74e minuut.
Walicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Denilson de bal. Broa is nu in balbezit. Denilson onderschept slim de pass. Denilson draait met de bal, schiet en ... Pálinkás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Denilson passt de bal met de wreef. Rubio is nu in balbezit. Rubio geeft een lange en hoge pass. Denilson maakt een snoekduik en kopt de bal. Stamatopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - Alianza Tropelera 2:3

81e minuut.
Maciejewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stamatopoulos is nu in balbezit. Sze Hong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stamatopoulos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Stamatopoulos kan niet meer verder spelen. Kornek komt het veld opgelopen. Trombini zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona BFC 60%, Alianza Tropelera 40%.
Barcelona BFC - Alianza Tropelera 2:3