Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza Tropelera Barcelona BFC
442 Tactiek Mayo2014
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.7 gemiddelde waardering 46.1
formidable Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen solid


11e minuut.
Daar is Talu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talu passt de bal zonder na te denken. Hoca is nu in balbezit. Trombini verovert de bal door een tackle van achteren. Trombini draait met de bal, schiet en ... Pálinkás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Talu passt de bal zonder na te denken. Petrucio speelt de bal door. Maciejewski rent richting de bal. Maciejewski geeft een hoge lob. Stamatopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Broa met een snelle inworp. Gortat is nu in balbezit. Budiš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Budiš krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Denilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Denilson speelt de bal door. Talu probeert naar een medespeler te passen. Stamatopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Walicki onderschept slim de pass. Denilson verovert de bal door een tackle van achteren. Denilson passt de bal zonder na te denken. Stamatopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Petrucio probeert naar een medespeler te passen. Maciejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejewski geeft een lange en hoge pass. Trombini springt en kopt de bal. Pálinkás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Tropelera - Barcelona BFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Tropelera 31%, Barcelona BFC 69%.
Alianza Tropelera - Barcelona BFC 1:0

49e minuut.
Petrucio passt de bal in één keer door. Talu probeert naar een medespeler te passen. Sze Hong rent richting de bal. Stamatopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gortat speelt de bal door. Denilson rent richting de bal. Denilson passt de bal zonder na te denken. Trombini rent richting de bal. Trombini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ruffier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejewski speelt de bal door. Stamatopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Hoca verovert de bal door een tackle van achteren. Hoca geeft een lange en hoge pass. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Tropelera 30%, Barcelona BFC 70%.
Alianza Tropelera - Barcelona BFC 1:0