Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Young Sport Btá⚡️ FUDA
Promoción Tactiek Escorpioneitor
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.3 gemiddelde waardering 51.8
outstanding Schieten adequate
good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


10e minuut.
Sekin probeert de bal aan de voet te houden. Chávez is nu in balbezit. Chávez passt de bal in één keer door. Córdoba geeft een hoge lob. Samudio maakt een snoekduik en kopt de bal. Väli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Karagülle verovert de bal door een tackle van achteren. Karagülle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Świercz de bal. Samudio is nu in balbezit. Samudio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Truisi is nu in balbezit. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez met een sublieme pass. Guţu rent richting de bal. Guţu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Aranda probeert naar een medespeler te passen. Sekin rent richting de bal. Sekin passt de bal met de wreef. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - FUDA 1:0

39e minuut.
Nene kopt de bal weg. Córdoba speelt de bal door. Guţu is nu in balbezit. Samudio is nu in balbezit. Samudio haalt uit met een fantastische trap. Väli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Truisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Truisi geeft de bal voor. Inworp. Córdoba met een snelle inworp. Sekin geeft een hoge lob. Väli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Truisi geeft een lange en hoge pass. Nene kopt de bal weg. Daar is Córdoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Córdoba geeft de bal voor. Samudio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Young Sport Btá⚡️ 39%, FUDA 61%.
F.C. Young Sport Btá⚡️ - FUDA 1:0

46e minuut.
Maisch rent richting de bal. Maisch passt de bal in één keer door. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz passt de bal in één keer door. Le Bail rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bail onderschept slim de pass. Chávez onderschept slim de pass. Chávez geeft een hoge lob. Samudio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Guţu kopt de bal weg. Świercz rent richting de bal. Samudio verovert de bal door een tackle van achteren. Samudio haalt uit met een fantastische trap. Väli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - FUDA 2:0

80e minuut.
Sekin passt de bal met de wreef. Guţu is nu in balbezit. Guţu passt de bal met de wreef. Samudio is nu in balbezit. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - FUDA 3:0

83e minuut.
Sekin passt de bal met de wreef. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez speelt de bal door. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba geeft een hoge lob. Väli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Maisch controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Deinārts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Samudio kopt de bal weg. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Young Sport Btá⚡️ 23%, FUDA 77%.
F.C. Young Sport Btá⚡️ - FUDA 3:0