Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Young Sport Btá⚡️ Club Deportivo Los millonarios
Copa Tactiek C.02
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
58 gemiddelde waardering 48.3
uitmuntend Schieten goed
goed Passen goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Córdoba verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez rent richting de bal. Chávez passt de bal in één keer door. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Verberckmoes probeert naar een medespeler te passen. Guţu kopt de bal weg. Daar is Cifariello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samudio is nu in balbezit. Samudio schiet op doel. Verberckmoes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Concu onderschept slim de pass. Concu geeft een lange en hoge pass. Karagülle is nu in balbezit. Loiudice verovert de bal door een tackle van achteren. Loiudice schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Verberckmoes niet meer kan verder spelen. Paredes komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Park-Yang is nu in balbezit. Deinārts verovert de bal door een tackle van achteren. Deinārts met een sublieme pass. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Concu geeft de bal voor. Aranda rent richting de bal. Ciszewski begaat een overtreding. Ciszewski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Aranda probeert naar een medespeler te passen. Rosado is nu in balbezit. Guţu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Eltekten de bal. Eltekten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Loiudice geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Slováček is nu in balbezit. Slováček passt de bal met de wreef. Daar is Ciszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Club Deportivo Los millonarios 0:1

35e minuut.
Guţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Yang onderschept slim de pass. Park-Yang probeert naar een medespeler te passen. Ciszewski is nu in balbezit. Ciszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Yetişen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciszewski met een sublieme pass. Slováček bereikt de bal nog maar net als eerste. Slováček schiet op doel. Rima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Young Sport Btá⚡️ 43%, Club Deportivo Los millonarios 57%.
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Club Deportivo Los millonarios 0:1

50e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft een lange en hoge pass. Park-Yang kopt de bal weg. Deinārts rent richting de bal. Deinārts geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Slováček onderschept slim de pass. Slováček passt de bal in één keer door. Ciszewski is nu in balbezit. Ciszewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Slováček bereikt de bal nog maar net als eerste. Slováček passt de bal met de wreef. Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Club Deportivo Los millonarios 0:2

72e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Chávez passt de bal met de wreef. Guţu is nu in balbezit. Eltekten is nu in balbezit. Eltekten geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Club Deportivo Los millonarios 1:2

74e minuut.
Estacio verovert de bal door een tackle van achteren. Córdoba is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hidalgo met de inworp. Chávez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ciszewski kopt de bal weg. Karagülle is nu in balbezit. Park-Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Yang haalt uit met een fantastische trap. Rima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Young Sport Btá⚡️ 41%, Club Deportivo Los millonarios 59%.
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Club Deportivo Los millonarios 1:2