Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Los millonarios F.C. Young Sport Btá⚡️
C.02 Tactiek Copa
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 47.3
adequate Schieten very good
good Passen good
incredible Verdedigen very good


13e minuut.
Cifariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifariello geeft de bal voor. Uribe Vélez rent richting de bal. Loiudice onderschept slim de pass. Loiudice haalt uit met een fantastische trap. Rima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Ciszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciszewski passt de bal zonder na te denken. Park-Yang met een sublieme pass. Slováček rent richting de bal. Slováček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Inworp. Estacio met een snelle inworp. Park-Yang geeft een hoge lob. Slováček bereikt de bal nog maar net als eerste. Slováček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Los millonarios 53%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Deportivo Los millonarios - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:0

61e minuut.
Estacio speelt de bal door. Park-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Yang passt de bal zonder na te denken. Loiudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Loiudice haalt uit met een fantastische trap. Rima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Chávez onderschept slim de pass. Chávez met een sublieme pass. Uribe Vélez met een sublieme pass. Slováček bereikt de bal nog maar net als eerste. Slováček haalt uit met een fantastische trap. Rima bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Los millonarios - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:0

80e minuut.
Karagülle speelt de bal door. Park-Yang met een sublieme pass. Loiudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Loiudice schiet op doel. Rima probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ciszewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nene neemt vlug de vrije trap. Ciszewski met een sublieme pass. Loiudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Loiudice haalt uit met een fantastische trap. Rima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nene rent richting de bal. Slováček verovert de bal door een tackle van achteren. Slováček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Los millonarios - F.C. Young Sport Btá⚡️ 2:0

84e minuut.
Ciszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Loiudice de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uribe Vélez. Uribe Vélez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Los millonarios 49%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 51%.
Club Deportivo Los millonarios - F.C. Young Sport Btá⚡️ 2:0