Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona BFC Irade F.C.
Mayo2014 Tactiek The Red Devils 2
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 27
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 57.8
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Durczok kan de bal niet met de borst controleren. Lasagno is nu in balbezit. Durczok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Durczok krijgt een gele kaart. Lasagno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Espitia neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Sze Hong de bal. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hong verovert de bal door een tackle van achteren. Espitia onderschept slim de pass. Espitia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Espitia kopt de bal weg. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lasagno krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ortegón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortegón passt de bal met de wreef. Broa rent richting de bal. Broa passt de bal zonder na te denken. Budiš geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Espitia rent richting de bal. Gazdag is nu in balbezit. Gazdag passt de bal zonder na te denken. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - Irade F.C. 0:1

26e minuut.
Sze Hong onderschept slim de pass. Sze Hong geeft de bal voor. Heijnen heeft problemen om de bal te vangen. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Espitia verovert de bal door een tackle van achteren. Espitia probeert naar een medespeler te passen. Paniagua met een sublieme pass. Lasagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ortegón verovert de bal door een tackle van achteren. Gazdag verovert de bal door een tackle van achteren. Gazdag probeert naar een medespeler te passen. Espitia rent richting de bal. Espitia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gazdag met de inworp. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagno is nu in balbezit. Lasagno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sze Hong onderschept slim de pass. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Broa rent richting de bal. Espitia onderschept slim de pass. Espitia draait met de bal, schiet en ... Pálinkás bokst de bal weg.

40e minuut.
Vlădulescu rent richting de bal. Gazdag is nu in balbezit. Gazdag passt de bal zonder na te denken. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gazdag met een snelle inworp. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia schiet op doel. Pálinkás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - Irade F.C. 0:2

45e minuut.
Ruffier passt de bal zonder na te denken. Vlădulescu rent richting de bal. Grymel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grymel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona BFC 61%, Irade F.C. 39%.
Barcelona BFC - Irade F.C. 0:2

48e minuut.
Durczok geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gazdag met een snelle inworp. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ruffier heeft problemen om de bal te vangen. Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffier speelt de bal door. Gazdag geeft een hoge lob. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - Irade F.C. 0:3

58e minuut.
Sze Hong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gazdag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Espitia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walicki. Espitia raakt geblesseerd tijdens het duel. Casas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Grymel kopt de bal weg. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoca verovert de bal door een tackle van achteren. Casas verovert de bal door een tackle van achteren. Casas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas rent richting de bal. Casas passt de bal in één keer door. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango schiet op doel. Pálinkás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Wędreński verovert de bal door een tackle van achteren. Wędreński geeft een lange en hoge pass. Durczok kan de bal niet met de borst controleren. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - Irade F.C. 0:4

83e minuut.
Klungelig pakt Walicki de bal. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casas raakt geblesseerd tijdens het duel. Espitia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Pálinkás maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Hoca de bal. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ruffier probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Gazdag met een snelle inworp. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango schiet op doel. Pálinkás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Jaramillo Arango speelt de bal door. Espitia rent richting de bal. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas schiet op doel. Pálinkás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - Irade F.C. 0:5

86e minuut.
Daar is Broa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia passt de bal met de wreef. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hong rent richting de bal. Jaramillo Arango tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaramillo Arango krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona BFC 72%, Irade F.C. 28%.
Barcelona BFC - Irade F.C. 0:5