Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irade F.C. Barcelona BFC
The Red Devils 2 Tactiek Mayo2014
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 48.4
excellent Schieten adequate
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


12e minuut.
Jaramillo Arango met een sublieme pass. Espitia heeft problemen om de bal te vangen. Espitia speelt de bal door. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto passt de bal met de wreef. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Barcelona BFC 1:0

20e minuut.
Zangrando met een sublieme pass. Daar is Jaramillo Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag geeft een hoge lob. Espitia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Budiš passt de bal zonder na te denken. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zangrando zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zangrando naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Inworp. Margaritis komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Sze Hong is nu in balbezit. Jaramillo Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Arango passt de bal in één keer door. Espitia rent richting de bal. Espitia schiet op doel. Pálinkás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Budiš is nu in balbezit. Papachronis verovert de bal door een tackle van achteren. Papachronis geeft de bal voor. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Pálinkás trapt de bal weg van het doel. Gazdag kopt de bal weg. Espitia is nu in balbezit. Espitia schiet op doel. Pálinkás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Espitia is nu in balbezit. Jaramillo Arango rent richting de bal. Espitia is nu in balbezit. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Barcelona BFC 2:0

41e minuut.
Sze Hong geeft een hoge lob. Inworp. Gazdag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Margaritis rent richting de bal. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Pálinkás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 53%, Barcelona BFC 47%.
Irade F.C. - Barcelona BFC 2:0

55e minuut.
Durczok geeft een hoge lob. Papachronis kopt de bal weg. Walicki is nu in balbezit. Margaritis verovert de bal door een tackle van achteren. Margaritis schiet op doel. Pálinkás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hong onderschept slim de pass. Hoca is nu in balbezit. Margaritis verovert de bal door een tackle van achteren. Margaritis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Walicki rent richting de bal. Walicki passt de bal zonder na te denken. Espitia is nu in balbezit. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap. Pálinkás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Barcelona BFC 3:0

77e minuut.
Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoca onderschept slim de pass. Jaramillo Arango rent richting de bal. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Espitia onderschept slim de pass. Hoca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espitia. Espitia krijgt een gele kaart.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pálinkás trapt de bal weg van het doel. Gazdag kopt de bal weg. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia schiet op doel. Pálinkás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gazdag zal de hoekschop nemen. Jaramillo Arango krijgt zijn hoofd ertegen. Pálinkás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Hoca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gazdag met de inworp. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 36%, Barcelona BFC 64%.
Irade F.C. - Barcelona BFC 3:0