Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colhicho F.C. Alianza Tropelera
JJPS-3 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55 gemiddelde waardering 53.7
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Galeano is nu in balbezit. Denilson begaat een overtreding. Galeano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Varga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Puentes kopt de bal weg. Klungelig pakt Varga de bal. Gallazza is nu in balbezit. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - Alianza Tropelera 1:0

15e minuut.
Zea passt de bal met de wreef. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano passt de bal zonder na te denken. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Denilson met een sublieme pass. Talu rent richting de bal. Talu speelt de bal door. Stamatopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatopoulos haalt uit met een fantastische trap. Multamies verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Rosero Coral geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gortat is nu in balbezit. Gortat geeft de bal voor. Multamies probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Galeano probeert naar een medespeler te passen. Gortat onderschept slim de pass. Puentes probeert naar een medespeler te passen. Gallazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Trombini kopt de bal weg. Talu rent richting de bal. Talu probeert naar een medespeler te passen. Murcia probeert naar een medespeler te passen. Petrucio geeft een lange en hoge pass. Multamies kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stamatopoulos is nu in balbezit. Stamatopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colhicho F.C. - Alianza Tropelera 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 46%, Alianza Tropelera 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colhicho F.C. - Alianza Tropelera 1:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilla komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Rosero Coral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trombini rent richting de bal. Denilson is nu in balbezit. Denilson geeft een hoge lob. Stamatopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kistowski niet meer kan verder spelen. Bayona komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Talu met een sublieme pass. Denilson rent richting de bal. Denilson speelt de bal door. Stamatopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 50%, Alianza Tropelera 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colhicho F.C. - Alianza Tropelera 1:1