Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los rapids FUDA
523 Tactiek Escorpioneitor
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.2 gemiddelde waardering 52.8
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Guevara haalt uit met een fantastische trap. Väli met een sublieme pass. Martirena kopt de bal weg. Piesiura rent richting de bal. Piesiura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Kąpała trapt de bal weg. Kaveda kopt de bal weg. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura schiet op doel. Väli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Falcomer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guevara maakt een snoekduik en kopt de bal. Väli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bārda bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena rent richting de bal. Martirena passt de bal in één keer door. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura schiet op doel. Väli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - FUDA 1:0

15e minuut.
Kaveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaveda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Todevski met de inworp. Bārda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kaveda met een sublieme pass. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu speelt de bal door. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mikrus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagen geeft een lange en hoge pass. Le Bail kopt de bal weg. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura schiet op doel. Väli bokst de bal weg.

28e minuut.
Guevara kopt de bal weg. Mikrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrus geeft de bal voor. Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Guevara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Guevara probeert naar een medespeler te passen. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bail maakt een afschuwelijke overtreding. Piesiura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martirena wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zawistowski speelt de bal door. Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Guevara geeft een lange en hoge pass. Buhoiu springt en kopt de bal. Kąpała kopt de bal weg. Väli bokst de bal weg.

40e minuut.
Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Truisi. Piesiura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martirena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piesiura maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los rapids 37%, FUDA 63%.
los rapids - FUDA 1:0

48e minuut.
Guevara rent richting de bal. Guevara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Świercz de bal. Piesiura rent richting de bal. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Väli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena met een sublieme pass. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura draait met de bal, schiet en ... Väli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - FUDA 2:0

50e minuut.
Hagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagen geeft de bal voor. Inworp. Candil met een snelle inworp. Truisi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena passt de bal zonder na te denken. Guevara is nu in balbezit. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura draait met de bal, schiet en ... Väli bokst de bal weg.

60e minuut.
Truisi geeft de bal voor. Adrian rent richting de bal. Maisch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maisch krijgt een gele kaart. Adrian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martirena met een snel genomen vrije trap. Piesiura springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - FUDA 3:0

73e minuut.
Kaveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaveda met een sublieme pass. Falcomer is nu in balbezit. Falcomer geeft een lange en hoge pass. Piesiura krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zawistowski probeert naar een medespeler te passen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara passt de bal in één keer door. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kaveda rent richting de bal. Kaveda geeft een lange en hoge pass. Kąpała kopt de bal weg. Martirena geeft een lange en hoge pass. Piesiura maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - FUDA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los rapids 25%, FUDA 75%.
los rapids - FUDA 4:0