Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irade F.C. F.C. Young Sport Btá⚡️
The Red Devils 2 Tactiek Copa
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 59.6
solide Schieten formidabel
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Margaritis rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gazdag neemt de hoekschop. Margaritis krijgt zijn hoofd ertegen. Rima probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Heijnen kopt de bal weg. Daar is Córdoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Sekin passt de bal met de wreef. Karagülle geeft een hoge lob. Espitia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eltekten rent richting de bal. Eltekten schiet op doel. Cigány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Chávez met een sublieme pass. Samudio rent richting de bal. Wędreński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wędreński krijgt een gele kaart. Samudio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samudio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:1

35e minuut.
Yetişen probeert naar een medespeler te passen. Córdoba heeft problemen om de bal te vangen. Paniagua probeert naar een medespeler te passen. Chávez geeft de bal voor. Samudio krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cigány bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Yetişen is nu in balbezit. Yetişen probeert naar een medespeler te passen. Grymel speelt de bal door. Margaritis rent richting de bal. Margaritis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Paniagua geeft een lange en hoge pass. Lasagno rent richting de bal. Deinārts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deinārts krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 59%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 41%.
Irade F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 0:1

61e minuut.
Inworp. Casas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Samudio is nu in balbezit. Paniagua is nu in balbezit. Paniagua passt de bal in één keer door. Casas rent richting de bal. Casas schiet op doel. Rima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua passt de bal in één keer door. Espitia is nu in balbezit. Espitia haalt uit met een fantastische trap. Rima werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Eltekten is nu in balbezit. Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel geeft een lange en hoge pass. Casas is nu in balbezit. Casas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rima bokst de bal weg. Espitia is nu in balbezit. Espitia schiet op doel. Rima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Irade F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 51%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Irade F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:1