Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Los millonarios Barcelona BFC
C.02 Tactiek Mayo2014
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 49
solide Schieten goed
goed Passen goed
briljant Verdedigen zeer goed


17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loiudice met de inworp. Broa bereikt de bal nog maar net als eerste. Slováček onderschept slim de pass. Slováček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Broa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estacio geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Broa de bal onder controle te krijgen. Ciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ruffier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffier geeft een hoge lob. Concu is nu in balbezit. Mărăcine onderschept slim de pass. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Slováček rent richting de bal. Slováček passt de bal met de wreef. Park-Yang is nu in balbezit. Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski haalt uit met een fantastische trap. Pálinkás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Los millonarios 50%, Barcelona BFC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Deportivo Los millonarios - Barcelona BFC 0:0

46e minuut.
Durczok geeft een hoge lob. Mărăcine is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cifariello. Cifariello krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Loiudice met een snelle inworp. Slováček bereikt de bal nog maar net als eerste. Slováček passt de bal met de wreef. Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Broa passt de bal zonder na te denken. Budiš rent richting de bal. Estacio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estacio krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Broa bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Yang rent richting de bal. Broa begaat een overtreding. Park-Yang raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Loiudice neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pálinkás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciszewski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Park-Yang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Loiudice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciszewski haalt uit met een fantastische trap. Pálinkás probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Los millonarios 33%, Barcelona BFC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Deportivo Los millonarios - Barcelona BFC 0:0