Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona BFC Club Deportivo Los millonarios
Mayo2014 Tactiek C.02
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 55
goed Schieten goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Park-Yang passt de bal in één keer door. Hoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciszewski draait met de bal, schiet en ... Pálinkás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - Club Deportivo Los millonarios 0:1

31e minuut.
Vlădulescu passt de bal in één keer door. Budiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiš probeert naar een medespeler te passen. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Milota trapt de bal weg van het doel. Park-Yang probeert de bal met de borst te controleren. Park-Yang geeft een lange en hoge pass. Ciszewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Ciszewski de bal. Broa rent richting de bal. Ciszewski onderschept slim de pass. Ciszewski haalt uit met een fantastische trap. Pálinkás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - Club Deportivo Los millonarios 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona BFC 52%, Club Deportivo Los millonarios 48%.
Barcelona BFC - Club Deportivo Los millonarios 0:2

47e minuut.
Loiudice geeft een lange en hoge pass. Sze Hong kopt de bal weg. Concu geeft een lange en hoge pass. Daar is Durczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slováček is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Budiš speelt de bal door. Mărăcine rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tortillo. Mărăcine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Byrt komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Broa speelt de bal door. Budiš rent richting de bal. Estacio begaat een overtreding. Estacio krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ciszewski is nu in balbezit. Ciszewski passt de bal met de wreef. Tortillo rent richting de bal. Tortillo draait met de bal, schiet en ... Pálinkás probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Park-Yang is nu in balbezit. Broa onderschept slim de pass. Loiudice onderschept slim de pass. Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona BFC 58%, Club Deportivo Los millonarios 42%.
Barcelona BFC - Club Deportivo Los millonarios 0:2