Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FUDA Colhicho F.C.
Escorpioneitor Tactiek JJPS-2
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 55.3
goed Schieten formidabel
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Alarcón passt de bal zonder na te denken. Murcia probeert naar een medespeler te passen. Usme probeert naar een medespeler te passen. Mzhavanadze is nu in balbezit. Mzhavanadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - Colhicho F.C. 1:0

5e minuut.
Sz. Kovács passt de bal in één keer door. Piza bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Väli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FUDA - Colhicho F.C. 1:1

13e minuut.
Todevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zea verovert de bal door een tackle van achteren. Zea probeert naar een medespeler te passen. Piza is nu in balbezit. Piza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Puentes kopt de bal weg. Sz. Kovács heeft problemen om de bal te vangen. Sz. Kovács passt de bal in één keer door. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Väli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Piza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galeano probeert de bal met de borst te controleren. Galeano met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - Colhicho F.C. 1:2

21e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Piza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kąpała de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - Colhicho F.C. 1:3

22e minuut.
Klungelig pakt Świercz de bal. Piza onderschept slim de pass. Kąpała speelt de bal door. Piza probeert de bal met de borst te controleren. Piza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Maisch is nu in balbezit. Zea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maisch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Todevski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mzhavanadze springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sz. Kovács is nu in balbezit. Todevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sz. Kovács is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Varga is nu in balbezit. Mikrus is nu in balbezit. Varga onderschept slim de pass. Varga haalt uit met een fantastische trap. Väli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Daar is Galeano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zea passt de bal zonder na te denken. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Väli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Varga rent richting de bal. Na een snelle pass probeert Piza de bal onder controle te krijgen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Piza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piza haalt uit met een fantastische trap. Väli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Maisch is nu in balbezit. Murcia is nu in balbezit. Murcia probeert naar een medespeler te passen. Mzhavanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mzhavanadze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Piza bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga is nu in balbezit. Sz. Kovács probeert naar een medespeler te passen. Zea rent richting de bal. Zea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Todevski rent richting de bal. Zea verovert de bal door een tackle van achteren. Zea met een sublieme pass. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga schiet op doel. Väli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUDA 62%, Colhicho F.C. 38%.
FUDA - Colhicho F.C. 1:3

47e minuut.
Varga rent richting de bal. Piza bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz onderschept slim de pass. Varga onderschept slim de pass. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Zea met een sublieme pass. Galeano rent richting de bal. Galeano probeert naar een medespeler te passen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Padilla komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Le Bail is nu in balbezit. Le Bail geeft de bal voor. Padilla speelt de bal door. Piza rent richting de bal. Piza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sz. Kovács rent richting de bal. Sz. Kovács passt de bal zonder na te denken. Le Bail rent richting de bal. Varga onderschept slim de pass. Varga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUDA 54%, Colhicho F.C. 46%.
FUDA - Colhicho F.C. 1:3