Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Young Sport Btá⚡️ Colhicho F.C.
Copa Tactiek JJPS-2
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.5 gemiddelde waardering 58.8
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen goed
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Usme geeft de bal voor. Huszár probeert naar een medespeler te passen. Gallazza is nu in balbezit. Paal! Gallazza rent richting de bal. De bal raakt de paal. Gallazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Colhicho F.C. 0:1

6e minuut.
Sz. Kovács passt de bal in één keer door. Daar is Usme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zea is nu in balbezit. Zea geeft een hoge lob. Huszár is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Colhicho F.C. 0:2

10e minuut.
Varga rent richting de bal. Huszár is nu in balbezit. Huszár passt de bal met de wreef. Gallazza rent richting de bal. Gallazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zea geeft de bal voor. Gallazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazza draait met de bal, schiet en ... Rima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Colhicho F.C. 0:3

31e minuut.
Chávez geeft een lange en hoge pass. Puentes kopt de bal weg. Guţu rent richting de bal. Samudio rent richting de bal. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Usme geeft een hoge lob. Varga rent richting de bal. Varga speelt de bal door. Gallazza rent richting de bal. Gallazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Young Sport Btá⚡️ 44%, Colhicho F.C. 56%.
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Colhicho F.C. 0:3

47e minuut.
Puentes is nu in balbezit. Puentes passt de bal met de wreef. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio haalt uit met een fantastische trap. Multamies maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Colhicho F.C. 1:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilla komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Karagülle geeft de bal voor. Inworp. Huszár met de inworp. Gallazza is nu in balbezit. Gallazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Yetişen speelt de bal door. Guţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murcia onderschept slim de pass. Sekin rent richting de bal. Sekin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Córdoba passt de bal zonder na te denken. Usme bereikt de bal nog maar net als eerste. Usme geeft een lange en hoge pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Aranda geeft een hoge lob. Murcia geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Karagülle de bal onder controle te krijgen. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Rima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Young Sport Btá⚡️ 38%, Colhicho F.C. 62%.
F.C. Young Sport Btá⚡️ - Colhicho F.C. 1:3