Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colhicho F.C. F.C. Young Sport Btá⚡️
JJPS-2 Tactiek Copa
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
55 gemiddelde waardering 41.2
outstanding Schieten very good
solid Passen average
very good Verdedigen good


10e minuut.
Zea onderschept slim de pass. Zea passt de bal zonder na te denken. Huszár is nu in balbezit. Huszár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:0

13e minuut.
Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano passt de bal zonder na te denken. Daar is Montes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallazza rent richting de bal. Gallazza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Huszár is nu in balbezit. Huszár passt de bal zonder na te denken. Irons verovert de bal door een tackle van achteren. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Müller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Montes is nu in balbezit. Usme verovert de bal door een tackle van achteren. Usme passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Liévano de bal. Liévano geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colhicho F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:1

29e minuut.
Galeano passt de bal zonder na te denken. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Nene probeert de bal aan de voet te houden. Müller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 2:1

32e minuut.
Murcia geeft de bal voor. Nene rent richting de bal. Gallazza verovert de bal door een tackle van achteren. Gallazza haalt uit met een fantastische trap. Müller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 3:1

35e minuut.
Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Murcia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samudio raakt geblesseerd tijdens het duel. Irons met een snel genomen vrije trap. Hidalgo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nene kopt de bal weg. Gallazza rent richting de bal. Gallazza geeft de bal voor. Huszár is nu in balbezit. Huszár haalt uit met een fantastische trap. Müller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács geeft een hoge lob. Klungelig pakt Irons de bal. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 4:1

43e minuut.
Huszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszár schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nene de bal onder controle te krijgen. Gallazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 5:1

44e minuut.
Liévano passt de bal in één keer door. Daar is Montes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallazza rent richting de bal. Gallazza haalt uit met een fantastische trap. Müller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 25%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 75%.
Colhicho F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 6:1

47e minuut.
Gallazza rent richting de bal. Karagülle begaat een overtreding. Gallazza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huszár maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 7:1

60e minuut.
Gallazza kopt de bal weg. Varga rent richting de bal. Varga passt de bal zonder na te denken. Huszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszár haalt uit met een fantastische trap. Müller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Sz. Kovács rent richting de bal. Tibasosa rent richting de bal. Sz. Kovács verovert de bal door een tackle van achteren. Sz. Kovács geeft de bal voor. Varga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 8:1

62e minuut.
Rosero Coral komt het veld opgelopen. Padilla komt het veld opgelopen. Araque komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Liévano speelt de bal door. Modry met een sublieme pass. Zea rent richting de bal. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Huszár is nu in balbezit. Huszár speelt de bal door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Müller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 9:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallazza met de inworp. Huszár rent richting de bal. Huszár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 10:1

72e minuut.
Karagülle passt de bal met de wreef. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallazza. Gallazza krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Gallazza is nu in balbezit. Araque bereikt de bal nog maar net als eerste. Araque probeert naar een medespeler te passen. Huszár rent richting de bal. Huszár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Araque met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Varga passt de bal in één keer door. Huszár is nu in balbezit. Huszár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 44%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 56%.
Colhicho F.C. - F.C. Young Sport Btá⚡️ 10:1