Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona BFC los rapids
Mayo2014 Tactiek 523
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 63.1
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Piesiura kopt de bal weg. Falcomer rent richting de bal. Falcomer passt de bal in één keer door. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Buhoiu rent richting de bal. Durczok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buhoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martirena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piesiura rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pálinkás trapt de bal weg van het doel. Chişcanu geeft een lange en hoge pass. Falcomer kopt de bal weg. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Martirena kopt de bal weg. Walicki heeft problemen om de bal te vangen. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Pálinkás maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - los rapids 0:1

27e minuut.
Falcomer geeft de bal voor. Piesiura is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chişcanu neemt de hoekschop. Piesiura springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Broa is nu in balbezit. Falcomer onderschept slim de pass. Walicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Falcomer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Piesiura neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - los rapids 0:2

30e minuut.
Durczok geeft de bal voor. Inworp. Guevara met een snelle inworp. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Zawistowski is nu in balbezit. Zawistowski probeert naar een medespeler te passen. Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Budiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiš passt de bal in één keer door. Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hoca verovert de bal door een tackle van achteren. Hoca met een sublieme pass. Klungelig pakt Walicki de bal. Falcomer rent richting de bal. Falcomer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zemanovič onderschept slim de pass. Zemanovič passt de bal zonder na te denken. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu geeft de bal voor. Walicki met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chişcanu zal de hoekschop nemen. Piesiura maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona BFC 76%, los rapids 24%.
Barcelona BFC - los rapids 0:2

53e minuut.
Guevara met een snelle inworp. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu passt de bal zonder na te denken. Zawistowski geeft een hoge lob. Piesiura krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Durczok is nu in balbezit. Zawistowski onderschept slim de pass. Zawistowski passt de bal met de wreef. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu draait met de bal, schiet en ... Pálinkás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

66e minuut.
Zawistowski geeft een hoge lob. Falcomer is nu in balbezit. Falcomer geeft een lange en hoge pass. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu schiet op doel. Pálinkás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Broa speelt de bal door. Martirena geeft een lange en hoge pass. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura schiet op doel. Pálinkás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Chişcanu met een snelle inworp. Falcomer rent richting de bal. Falcomer geeft een hoge lob. Pálinkás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - los rapids 0:3

78e minuut.
Guevara speelt de bal door. Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buhoiu met een sublieme pass. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Pálinkás bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona BFC 68%, los rapids 32%.
Barcelona BFC - los rapids 0:3