Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los rapids Barcelona BFC
523 Tactiek Mayo2014
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
64.5 gemiddelde waardering 46.7
excellent Schieten average
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


8e minuut.
Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Flahaut onderschept slim de pass. Flahaut speelt de bal door. Martirena rent richting de bal. Martirena draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - Barcelona BFC 1:0

13e minuut.
Daar is Walicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcomer is nu in balbezit. Piesiura rent richting de bal. Piesiura draait met de bal, schiet en ... Pálinkás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - Barcelona BFC 2:0

17e minuut.
Walicki geeft een lange en hoge pass. Zawistowski kopt de bal weg. Piesiura kan de bal niet met de borst controleren. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Pálinkás maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nahum kopt de bal weg. Piesiura rent richting de bal. Durczok verovert de bal door een tackle van achteren. Buhoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Piesiura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flahaut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piesiura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martirena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piesiura maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zawistowski is nu in balbezit. Zawistowski geeft een hoge lob. Piesiura rent richting de bal. Piesiura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - Barcelona BFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los rapids 36%, Barcelona BFC 64%.
los rapids - Barcelona BFC 3:0

49e minuut.
Klungelig pakt Flahaut de bal. Walicki rent richting de bal. Falcomer onderschept slim de pass. Piesiura rent richting de bal. Piesiura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Broa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hagen de bal. Hagen geeft een hoge lob. Budiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiš schiet op doel. Oberreiter bokst de bal weg.

66e minuut.
Hagen passt de bal zonder na te denken. Zawistowski rent richting de bal. Zawistowski passt de bal in één keer door. Piesiura heeft problemen om de bal te vangen. Piesiura schiet op doel. Pálinkás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hagen is nu in balbezit. Hagen geeft een lange en hoge pass. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura schiet op doel. Pálinkás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - Barcelona BFC 4:0

75e minuut.
Walicki is nu in balbezit. Walicki geeft de bal voor. Nahum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawistowski rent richting de bal. Zawistowski geeft een lange en hoge pass. Pálinkás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pálinkás speelt de bal door. Martirena kopt de bal weg. Piesiura rent richting de bal. Piesiura draait met de bal, schiet en ... Pálinkás werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

89e minuut.
Durczok geeft een lange en hoge pass. Broa is nu in balbezit. Adrian verovert de bal door een tackle van achteren. Adrian geeft een hoge lob. Piesiura maakt een snoekduik en kopt de bal. Pálinkás bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Flahaut trapt de bal weg. Budiš kopt de bal weg. Klungelig pakt Walicki de bal. Falcomer bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcomer draait met de bal, schiet en ... Pálinkás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los rapids 26%, Barcelona BFC 74%.
los rapids - Barcelona BFC 4:0