Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Los millonarios Alianza Tropelera
C.02 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 58
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Denilson onderschept slim de pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombini rent richting de bal. Trombini haalt uit met een fantastische trap. Milota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Los millonarios - Alianza Tropelera 0:1

20e minuut.
Concu met een sublieme pass. Loiudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Loiudice passt de bal zonder na te denken. Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Park-Yang probeert naar een medespeler te passen. Loiudice heeft problemen om de bal te vangen. Loiudice passt de bal met de wreef. Slováček bereikt de bal nog maar net als eerste. Slováček draait met de bal, schiet en ... Kistowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pasquina onderschept slim de pass. Pasquina speelt de bal door. Stamatopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatopoulos geeft een hoge lob. Trombini springt en kopt de bal. Milota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Rosado geeft de bal voor. Denilson probeert naar een medespeler te passen. Maciejewski is nu in balbezit. Maciejewski geeft een lange en hoge pass. Trombini springt en kopt de bal. Milota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stamatopoulos rent richting de bal. Stamatopoulos draait met de bal, schiet en ... Milota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Los millonarios - Alianza Tropelera 0:2

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Trombini de bal onder controle te krijgen. Concu is nu in balbezit. Denilson verovert de bal door een tackle van achteren. Denilson haalt uit met een fantastische trap. Milota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Los millonarios - Alianza Tropelera 0:3

43e minuut.
Park-Yang speelt de bal door. Slováček is nu in balbezit. Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski draait met de bal, schiet en ... Kistowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Los millonarios - Alianza Tropelera 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Los millonarios 60%, Alianza Tropelera 40%.
Club Deportivo Los millonarios - Alianza Tropelera 1:3

70e minuut.
Slováček is nu in balbezit. Slováček passt de bal met de wreef. Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski schiet op doel. Kistowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Los millonarios - Alianza Tropelera 2:3

80e minuut.
Loiudice met de inworp. Petrucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Slováček verovert de bal door een tackle van achteren. Ciszewski is nu in balbezit. Ciszewski haalt uit met een fantastische trap. Kistowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

83e minuut.
Maciejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejewski passt de bal zonder na te denken. Stamatopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Stamatopoulos geeft de bal voor. Trombini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Talu passt de bal zonder na te denken. Park-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Slováček probeert naar een medespeler te passen. Loiudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Loiudice draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Los millonarios 45%, Alianza Tropelera 55%.
Club Deportivo Los millonarios - Alianza Tropelera 2:3