Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FUDA Irade F.C.
Escorpioneitor Tactiek The Red Devils 2
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 55.8
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Grymel met een snelle inworp. Gazdag rent richting de bal. Gazdag passt de bal in één keer door. Espitia is nu in balbezit. Espitia schiet op doel. Väli bokst de bal weg.

6e minuut.
Todevski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gazdag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espitia rent richting de bal. Espitia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Väli bokst de bal weg. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - Irade F.C. 0:1

26e minuut.
Grymel met een sublieme pass. Klungelig pakt Jaramillo Arango de bal. Jaramillo Arango passt de bal zonder na te denken. Espitia rent richting de bal. Espitia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Lasagno komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Candil geeft de bal voor. Wędreński kopt de bal weg. Bārda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bārda geeft een lange en hoge pass. Wędreński onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Walteros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Wędreński de bal. Mzhavanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mzhavanadze draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Paniagua passt de bal met de wreef. Lasagno rent richting de bal. Le Bail is nu in balbezit. Espitia verovert de bal door een tackle van achteren. Espitia schiet op doel. Väli bokst de bal weg. Klungelig pakt Todevski de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Walteros rent richting de bal. Gazdag verovert de bal door een tackle van achteren. Gazdag passt de bal zonder na te denken. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ghinea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Candil met de inworp. Bārda geeft de bal voor. Maisch springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUDA 61%, Irade F.C. 39%.
FUDA - Irade F.C. 0:1

47e minuut.
Grymel met een sublieme pass. Espitia rent richting de bal. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia draait met de bal, schiet en ... Väli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Candil met een snelle inworp. Mikrus probeert naar een medespeler te passen. Candil rent richting de bal. Candil geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cigány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Jaramillo Arango rent richting de bal. Espitia rent richting de bal. Espitia passt de bal met de wreef. Lasagno is nu in balbezit. Lasagno schiet op doel. Väli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Gazdag passt de bal met de wreef. Lasagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagno passt de bal met de wreef. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Paniagua onderschept slim de pass. Paniagua geeft een hoge lob. Klungelig pakt Le Bail de bal. Lasagno verovert de bal door een tackle van achteren. Lasagno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FUDA - Irade F.C. 0:2

62e minuut.
Margaritis komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gazdag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grymel is nu in balbezit. Grymel geeft een hoge lob. Espitia krijgt zijn hoofd ertegen. Väli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała speelt de bal door. Świercz heeft problemen om de bal te vangen. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUDA 62%, Irade F.C. 38%.
FUDA - Irade F.C. 0:2