Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los rapids F.C. Young Sport Btá⚡️
523 Tactiek Copa
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 58.9
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


22e minuut.
Hagen met een sublieme pass. Martirena is nu in balbezit. Martirena met een sublieme pass. Zawistowski heeft problemen om de bal te vangen. Zawistowski draait met de bal, schiet en ... Rima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Karagülle rent richting de bal. Piesiura verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Aranda zijn tegenspeler op de grond. Aranda krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Klungelig pakt Eltekten de bal. Zawistowski met een sublieme pass. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. Rima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:0

36e minuut.
Martirena passt de bal met de wreef. Zawistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda rent richting de bal. Piesiura verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los rapids 48%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 52%.
los rapids - F.C. Young Sport Btá⚡️ 1:0

59e minuut.
Chávez speelt de bal door. Nahum met een snel genomen vrije trap. Daar is Deinārts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcomer speelt de bal door. Martirena is nu in balbezit. Martirena geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Guevara passt de bal met de wreef. Buhoiu is nu in balbezit. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda geeft een lange en hoge pass. Falcomer springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los rapids - F.C. Young Sport Btá⚡️ 2:0

84e minuut.
Martirena probeert naar een medespeler te passen. Yetişen is nu in balbezit. Met opzet legt Buhoiu zijn tegenspeler op de grond. Buhoiu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Nahum geeft de bal voor. Falcomer rent richting de bal. Falcomer met een sublieme pass. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kaveda verovert de bal door een tackle van achteren. Kaveda geeft een lange en hoge pass. Falcomer kopt de bal weg. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura schiet op doel. Rima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Falcomer heeft problemen om de bal te vangen. Martirena rent richting de bal. Martirena passt de bal met de wreef. Adrian is nu in balbezit. Adrian geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los rapids 41%, F.C. Young Sport Btá⚡️ 59%.
los rapids - F.C. Young Sport Btá⚡️ 2:0