Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Young Sport Btá⚡️ los rapids
Copa Tactiek 523
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.5 gemiddelde waardering 64.6
uitmuntend Schieten uitstekend
goed Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


6e minuut.
Guţu verovert de bal door een tackle van achteren. Guţu geeft de bal voor. Hagen is nu in balbezit. Sekin onderschept slim de pass. Sekin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez passt de bal met de wreef. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio draait met de bal, schiet en ... Oberreiter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - los rapids 1:0

19e minuut.
Samudio is nu in balbezit. Hagen is nu in balbezit. Hagen passt de bal met de wreef. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio draait met de bal, schiet en ... Oberreiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba geeft een hoge lob. Nahum is nu in balbezit. Eltekten verovert de bal door een tackle van achteren. Eltekten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Deinārts probeert naar een medespeler te passen. Adrian probeert naar een medespeler te passen. Falcomer met een sublieme pass. Klungelig pakt Piesiura de bal. Piesiura schiet op doel. Rima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Guţu rent richting de bal. Buhoiu onderschept slim de pass. Buhoiu geeft een lange en hoge pass. Piesiura springt en kopt de bal. Rima werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Karagülle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

27e minuut.
Buhoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara geeft een hoge lob. Piesiura krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - los rapids 1:1

32e minuut.
Piesiura is nu in balbezit. Karagülle onderschept slim de pass. Karagülle geeft de bal voor. Samudio krijgt zijn hoofd ertegen. Kaveda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Young Sport Btá⚡️ 49%, los rapids 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Young Sport Btá⚡️ - los rapids 1:1

47e minuut.
Karagülle kopt de bal weg. Martirena controleert de bal met de borst. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez geeft een lange en hoge pass. Samudio maakt een snoekduik en kopt de bal. Oberreiter bokst de bal weg. Sekin rent richting de bal. Sekin draait met de bal, schiet en ... Oberreiter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Sekin passt de bal met de wreef. Kaveda is nu in balbezit. Samudio begaat een overtreding. Samudio krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Falcomer rent richting de bal. Falcomer passt de bal met de wreef. Piesiura rent richting de bal. Piesiura draait met de bal, schiet en ... Rima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - los rapids 1:2

85e minuut.
Guţu controleert de bal met de borst. Guţu speelt de bal door. Samudio is nu in balbezit. Samudio haalt uit met een fantastische trap. Oberreiter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Young Sport Btá⚡️ - los rapids 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Young Sport Btá⚡️ 53%, los rapids 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Young Sport Btá⚡️ - los rapids 2:2