Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colhicho F.C. Barcelona BFC
JJPS-3 Tactiek Mayo2014
44% Balbezit 56%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 49.8
formidable Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Budiš speelt de bal door. Ruffier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffier passt de bal zonder na te denken. Vlădulescu geeft een lange en hoge pass. Mărăcine krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Byrt is nu in balbezit. Byrt passt de bal in één keer door. Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu geeft een hoge lob. Mărăcine krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Huszár probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gallazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoca maakt een afschuwelijke overtreding. Hoca krijgt een gele kaart. Gallazza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zea komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Galeano met een sublieme pass. Gallazza is nu in balbezit. Gallazza passt de bal in één keer door. Huszár is nu in balbezit. Huszár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Galeano geeft de bal voor. Varga rent richting de bal. Hoca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Varga raakt geblesseerd tijdens het duel. Varga neemt de penalty, wat een uithaal! Pálinkás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - Barcelona BFC 1:0

39e minuut.
Huszár passt de bal zonder na te denken. Varga rent richting de bal. Hoca is nu in balbezit. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga draait met de bal, schiet en ... Pálinkás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Budiš passt de bal in één keer door. Daar is Vlădulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlădulescu met een sublieme pass. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Huszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki maakt een afschuwelijke overtreding. Huszár is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Varga springt en kopt de bal. Pálinkás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 54%, Barcelona BFC 46%.
Colhicho F.C. - Barcelona BFC 1:0

48e minuut.
Byrt onderschept slim de pass. Byrt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Budiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budiš geeft een hoge lob. Daar is Puentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Multamies kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Mărăcine verovert de bal door een tackle van achteren. Mărăcine met een sublieme pass. Budiš rent richting de bal. Budiš geeft een hoge lob. Mărăcine springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano passt de bal zonder na te denken. Zea probeert naar een medespeler te passen. Gallazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sz. Kovács met een sublieme pass. Huszár rent richting de bal. Huszár passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Broa rent richting de bal. Huszár verovert de bal door een tackle van achteren. Huszár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - Barcelona BFC 2:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araque komt het veld opgelopen. Alarcón komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Walicki onderschept slim de pass. Walicki geeft de bal voor. Ruffier heeft problemen om de bal te vangen. Gallazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Galeano met de inworp. Gallazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruffier krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Hoca probeert de bal aan de voet te houden. Sze Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga onderschept slim de pass. Varga schiet op doel. Pálinkás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - Barcelona BFC 3:0

84e minuut.
Broa kopt de bal weg. Budiš is nu in balbezit. Budiš geeft een hoge lob. Mărăcine maakt een snoekduik en kopt de bal. Multamies werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ruffier is nu in balbezit. Gallazza verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durczok. Durczok krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Araque rent richting de bal. Galeano is nu in balbezit. Galeano geeft een lange en hoge pass. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Pálinkás bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Araque geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gallazza maakt een snoekduik en kopt de bal. Pálinkás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - Barcelona BFC 4:0

89e minuut.
Durczok geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gallazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Durczok geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galeano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Pálinkás bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - Barcelona BFC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 38%, Barcelona BFC 62%.
Colhicho F.C. - Barcelona BFC 5:0