Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona BFC Colhicho F.C.
Mayo2014 Tactiek JJPS-3
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 58.3
good Schieten outstanding
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Rosero Coral kopt de bal weg. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallazza is nu in balbezit. Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gallazza rent richting de bal. Gallazza draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács passt de bal met de wreef. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Pálinkás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - Colhicho F.C. 0:1

11e minuut.
Sze Hong verovert de bal door een tackle van achteren. Hoca geeft een hoge lob. Usme heeft problemen om de bal te vangen. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap. Multamies kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Gallazza is nu in balbezit. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gallazza passt de bal in één keer door. Huszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszár geeft een hoge lob. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Pálinkás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Budiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budiš geeft een hoge lob. Rosero Coral rent richting de bal. Mărăcine onderschept slim de pass. Mărăcine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Galeano kopt de bal weg. Varga rent richting de bal. Hoca maakt een afschuwelijke overtreding. Hoca krijgt een gele kaart. Varga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zea komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huszár rent richting de bal. Huszár draait met de bal, schiet en ... Pálinkás werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Gallazza met een sublieme pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga passt de bal in één keer door. Huszár is nu in balbezit. Huszár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona BFC - Colhicho F.C. 0:2

38e minuut.
Sz. Kovács heeft problemen om de bal te vangen. Sz. Kovács probeert naar een medespeler te passen. Huszár rent richting de bal. Huszár haalt uit met een fantastische trap. Pálinkás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gallazza rent richting de bal. Gallazza haalt uit met een fantastische trap. Pálinkás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Usme probeert naar een medespeler te passen. Galeano speelt de bal door. Sz. Kovács probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Pálinkás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Usme speelt de bal door. Walicki rent richting de bal. Walicki geeft een lange en hoge pass. Huszár heeft problemen om de bal te vangen. Huszár haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona BFC 65%, Colhicho F.C. 35%.
Barcelona BFC - Colhicho F.C. 0:2

49e minuut.
Sze Hong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sz. Kovács met de inworp. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Huszár de bal. Walicki rent richting de bal. Walicki geeft een hoge lob. Huszár rent richting de bal. Huszár schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Daar is Galeano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallazza rent richting de bal. Byrt begaat een overtreding. Gallazza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zea komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Budiš is nu in balbezit. Budiš met een sublieme pass. Mărăcine is nu in balbezit. Mărăcine schiet op doel. Multamies maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Usme kopt de bal weg. Walicki probeert de bal aan de voet te houden. Huszár is nu in balbezit. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alarcón komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rosero Coral probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galeano de bal. Galeano passt de bal zonder na te denken. Huszár rent richting de bal. Huszár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Walicki rent richting de bal. Varga onderschept slim de pass. Varga schiet op doel. Pálinkás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Byrt probeert naar een medespeler te passen. Budiš rent richting de bal. Budiš passt de bal zonder na te denken. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine draait met de bal, schiet en ... Multamies verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Durczok heeft problemen om de bal te vangen. Hoca is nu in balbezit. Hoca geeft de bal voor. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ruffier rent richting de bal. Galeano verovert de bal door een tackle van achteren. Galeano speelt de bal door. Klungelig pakt Huszár de bal. Huszár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona BFC 65%, Colhicho F.C. 35%.
Barcelona BFC - Colhicho F.C. 0:2