Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irade F.C. Alianza Tropelera
The Red Devils 2 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
23 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 55.7
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Espitia speelt de bal door. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap. Kistowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio passt de bal in één keer door. Denilson met een sublieme pass. Talu bereikt de bal nog maar net als eerste. Talu draait met de bal, schiet en ... Cigány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bürki geeft de bal voor. Rubio kopt de bal weg. Bürki onderschept slim de pass. Talu kan de bal niet met de borst controleren. Talu schiet op doel. Cigány bokst de bal weg.

21e minuut.
Paniagua geeft een lange en hoge pass. Jaramillo Arango heeft problemen om de bal te vangen. Espitia rent richting de bal. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap. Kistowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ... Daar is Nieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espitia is nu in balbezit. Espitia geeft de bal voor. Kistowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lasagno komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Lasagno speelt de bal door. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia is nu in balbezit. Espitia draait met de bal, schiet en ... Kistowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Alianza Tropelera 1:0

40e minuut.
Pasquina rent richting de bal. Maciejewski geeft een lange en hoge pass. Heijnen is nu in balbezit. Trombini onderschept slim de pass. Trombini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Espitia heeft problemen om de bal te vangen. Lasagno is nu in balbezit. Lasagno passt de bal zonder na te denken. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 48%, Alianza Tropelera 52%.
Irade F.C. - Alianza Tropelera 1:0

47e minuut.
Grymel speelt de bal door. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Gortat begaat een overtreding. Jaramillo Arango moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jaramillo Arango kan niet meer verder spelen. Margaritis komt het veld opgelopen. Gazdag komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Paniagua onderschept slim de pass. Paniagua passt de bal met de wreef. Grymel speelt de bal door. Margaritis rent richting de bal. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Kistowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag rent richting de bal. Gazdag passt de bal met de wreef. Margaritis rent richting de bal. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Kistowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Espitia rent richting de bal. Lasagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucio begaat een overtreding. Petrucio krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Espitia is nu in balbezit. Lasagno rent richting de bal. Flaum legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lasagno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Espitia neemt de penalty, wat een uithaal! Kistowski bokst de bal weg.

61e minuut.
Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis passt de bal met de wreef. Gazdag speelt de bal door. Daar is Lasagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasagno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag passt de bal zonder na te denken. Espitia probeert naar een medespeler te passen. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Paniagua met een sublieme pass. Grymel met een sublieme pass. Klungelig pakt Espitia de bal. Espitia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irade F.C. - Alianza Tropelera 2:0

88e minuut.
Petrucio verovert de bal door een tackle van achteren. Gazdag onderschept slim de pass. Gazdag met een sublieme pass. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis draait met de bal, schiet en ... Kistowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irade F.C. 40%, Alianza Tropelera 60%.
Irade F.C. - Alianza Tropelera 2:0