Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza Tropelera Irade F.C.
442 Tactiek The Red Devils 2
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Maciejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejewski geeft een hoge lob. Wędreński heeft problemen om de bal te vangen. Trombini rent richting de bal. Trombini haalt uit met een fantastische trap. Cigány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Gazdag met een snelle inworp. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia passt de bal zonder na te denken. Margaritis rent richting de bal. Margaritis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Papachronis geeft de bal voor. Rubio is nu in balbezit. Bürki begaat een overtreding. Bürki krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nieto komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel passt de bal in één keer door. Gazdag met een sublieme pass. Margaritis rent richting de bal. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Kistowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Papachronis speelt de bal door. Nieto is nu in balbezit. Nieto passt de bal in één keer door. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia schiet op doel. Kistowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Maciejewski met een sublieme pass. Rubio rent richting de bal. Rubio speelt de bal door. Trombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombini schiet op doel. Cigány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Tropelera 53%, Irade F.C. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alianza Tropelera - Irade F.C. 0:0

64e minuut.
Inworp. Lasagno komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Grymel passt de bal zonder na te denken. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Numpaque legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Margaritis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espitia neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Trombini rent richting de bal. Lasagno onderschept slim de pass. Lasagno draait met de bal, schiet en ... Espitia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kistowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Tropelera - Irade F.C. 0:1

77e minuut.
Daar is Stamatopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Papachronis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papachronis krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Heijnen geeft een hoge lob. Lasagno kopt de bal weg. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Tropelera - Irade F.C. 0:2

82e minuut.
Gazdag probeert naar een medespeler te passen. Espitia rent richting de bal. Lasagno rent richting de bal. Lasagno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Tropelera - Irade F.C. 0:3

86e minuut.
Talu probeert de bal aan de voet te houden. Gortat is nu in balbezit. Espitia verovert de bal door een tackle van achteren. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis schiet op doel. Kistowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Tropelera 61%, Irade F.C. 39%.
Alianza Tropelera - Irade F.C. 0:3