Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FUDA Club Deportivo Los millonarios
Escorpioneitor Tactiek C.02
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
48.6 gemiddelde waardering 56.4
adequate Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen incredible


2e minuut.
Concu onderschept slim de pass. Concu geeft de bal voor. Le Bail is nu in balbezit. Ciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciszewski haalt uit met een fantastische trap. Väli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Loiudice controleert de bal met de borst. Loiudice haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Concu kopt de bal weg. Walteros heeft problemen om de bal te vangen. Park-Yang met een sublieme pass. Slováček rent richting de bal. Slováček schiet op doel. Väli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Truisi rent richting de bal. Estacio verovert de bal door een tackle van achteren. Estacio geeft een lange en hoge pass. Slováček bereikt de bal nog maar net als eerste. Slováček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Park-Yang onderschept slim de pass. Daar is Park-Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Park-Yang passt de bal met de wreef. Loiudice rent richting de bal. Loiudice schiet op doel. Väli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mikrus geeft een hoge lob. Inworp. Loiudice zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slováček bereikt de bal nog maar net als eerste. Slováček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Truisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Yang onderschept slim de pass. Park-Yang speelt de bal door. Slováček bereikt de bal nog maar net als eerste. Slováček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Park-Yang met een sublieme pass. Loiudice is nu in balbezit. Loiudice met een sublieme pass. Ciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUDA 61%, Club Deportivo Los millonarios 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FUDA - Club Deportivo Los millonarios 0:0

51e minuut.
Estacio geeft de bal voor. Mzhavanadze is nu in balbezit. Cifariello begaat een overtreding. Cifariello krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Kąpała trapt de bal weg van het doel. Tortillo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bārda. Bārda krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Walteros verovert de bal door een tackle van achteren. Walteros speelt de bal door. Candil speelt de bal door. Mzhavanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mzhavanadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Todevski rent richting de bal. Rosado onderschept slim de pass. Park-Yang probeert naar een medespeler te passen. Ciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Świercz geeft de bal voor. Truisi controleert de bal met de borst. Park-Yang begaat een overtreding. Truisi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Truisi kan niet meer verder spelen. Vinasco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUDA 54%, Club Deportivo Los millonarios 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FUDA - Club Deportivo Los millonarios 0:0