Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlackVixen los trufas
Black Bulls Tactiek 4-5-1
66% Balbezit 34%
25% Spel op eigen helft 75%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 18.9
solid Schieten unsatisfactory
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Móric kopt de bal weg. Londoño bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karlık. Karlık krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Burgsmüller rent richting de bal. Burgsmüller geeft een hoge lob. Bush kopt de bal weg. Cercel rent richting de bal. Cercel draait met de bal, schiet en ... Ovando bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Piepiórka geeft een hoge lob. Almanza kopt de bal weg. Avdeliodis heeft problemen om de bal te vangen. Avdeliodis geeft een lange en hoge pass. Bush is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Avdeliodis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wojnowski passt de bal in één keer door. Burgsmüller rent richting de bal. Camargo maakt een afschuwelijke overtreding. Camargo krijgt een gele kaart. Burgsmüller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burgsmüller zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bush bereikt de bal nog maar net als eerste. Bush geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Karlık passt de bal met de wreef. Burgsmüller geeft de bal voor. Bush bereikt de bal nog maar net als eerste. Bush schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Burgsmüller is nu in balbezit. Burgsmüller passt de bal met de wreef. Cercel rent richting de bal. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski schiet op doel. Ovando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Karlık geeft een hoge lob. Cercel controleert de bal met de borst. Quintana rent richting de bal. Cercel verovert de bal door een tackle van achteren. Cercel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Ovando met een harde bal richting middenveld. Burgsmüller kopt de bal weg. Cercel heeft problemen om de bal te vangen. Cercel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Pádua trapt de bal weg. Wojnowski kopt de bal weg. Cercel rent richting de bal. Cercel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Burgsmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Burgsmüller passt de bal zonder na te denken. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel schiet op doel. Ovando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Karlık speelt de bal door. Klungelig pakt Ambrosetti de bal. Ambrosetti geeft een lange en hoge pass. Cercel probeert de bal aan de voet te houden. Cercel geeft de bal voor. Ovando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bush rent richting de bal. Bush schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - los trufas 1:0

40e minuut.
Burgsmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgsmüller geeft de bal voor. Villate kopt de bal weg. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - los trufas 2:0

42e minuut.
Avdeliodis kopt de bal weg. Bush rent richting de bal. Bush geeft een hoge lob. Cercel rent richting de bal. Cercel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - los trufas 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackVixen 28%, los trufas 72%.
BlackVixen - los trufas 3:0

46e minuut.
Galeano is nu in balbezit. Bush verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnowski met een sublieme pass. Cercel rent richting de bal. Cercel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Wojnowski probeert naar een medespeler te passen. Monsalve is nu in balbezit. Avdeliodis begaat een overtreding. Avdeliodis krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Galeano is nu in balbezit. Văn Phú rent richting de bal. Văn Phú geeft een hoge lob. Cercel rent richting de bal. Cercel draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski passt de bal met de wreef. Cercel rent richting de bal. Cercel schiet op doel. Ovando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - los trufas 4:0

58e minuut.
Klungelig pakt Bush de bal. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski speelt de bal door. Cercel is nu in balbezit. Cercel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cercel controleert de bal met de borst. Cercel geeft de bal voor. Klungelig pakt Avdeliodis de bal. Avdeliodis geeft de bal voor. Quintana heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wojnowski passt de bal in één keer door. Daar is Cercel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana rent richting de bal. Burgsmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Burgsmüller geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Londoño kopt de bal weg. Văn Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeliodis speelt de bal door. Cercel is nu in balbezit. Cercel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski passt de bal in één keer door. Avdeliodis rent richting de bal. Avdeliodis geeft een lange en hoge pass. Cercel maakt een snoekduik en kopt de bal. Ovando bokst de bal weg. Bush bereikt de bal nog maar net als eerste. Bush haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - los trufas 5:0

69e minuut.
Villate is nu in balbezit. Villate geeft een hoge lob. Burgsmüller kopt de bal weg. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pádua met een harde bal richting middenveld. Wojnowski kopt de bal weg. Bush bereikt de bal nog maar net als eerste. Bush draait met de bal, schiet en ... Ovando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - los trufas 6:0

76e minuut.
Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bush bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski is nu in balbezit. Bush bereikt de bal nog maar net als eerste. Bush draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Avdeliodis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel is nu in balbezit. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cercel de bal. Cercel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Burgsmüller kopt de bal weg. Cercel rent richting de bal. Cercel geeft een hoge lob. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bush is nu in balbezit. Bush geeft een hoge lob. Quintana kopt de bal weg. Bush is nu in balbezit. Bush schiet op doel. Ovando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cercel de bal. Cercel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Wojnowski passt de bal in één keer door. Burgsmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgsmüller probeert naar een medespeler te passen. Bush rent richting de bal. Bush draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackVixen 22%, los trufas 78%.
BlackVixen - los trufas 6:0