Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valle AA Independiente Mancha Roja
G Tactiek team1
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 36.6
good Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Galante passt de bal met de wreef. Gaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Prate rent richting de bal. Gaško is nu in balbezit. Gaško geeft een hoge lob. Spirovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Comeyne rent richting de bal. Comeyne geeft de bal voor. Bollmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Gülercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Olavarría heeft problemen om de bal te vangen. Bollmann rent richting de bal. Olavarría verovert de bal door een tackle van achteren. van Wijngaarden onderschept slim de pass. van Wijngaarden geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
van Wijngaarden speelt de bal door. Comeyne is nu in balbezit. Comeyne probeert naar een medespeler te passen. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Chodil is nu in balbezit. Del Prate begaat een overtreding. Chodil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Comeyne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bollmann de bal. Johnson is nu in balbezit. Bollmann onderschept slim de pass. Bollmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valle AA - Independiente Mancha Roja 0:1

19e minuut.
Lagos verovert de bal door een tackle van achteren. Chodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos maakt een afschuwelijke overtreding. Lagos krijgt een gele kaart. Chodil wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Mondragón rent richting de bal. Mondragón geeft een lange en hoge pass. Del Prate krijgt zijn hoofd ertegen. Danske probeert de bal aan de voet te houden. Spirovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kakimoto neemt de hoekschop. Spirovski met een sublieme pass. van Wijngaarden kopt de bal weg. Bollmann is nu in balbezit. Bollmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Gülercan trapt de bal weg van het doel. Gaško kopt de bal weg. Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chodil met een sublieme pass. Villarraga heeft problemen om de bal te vangen. Juszkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Juszkiewicz krijgt een gele kaart. Villarraga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Comeyne met een snel genomen vrije trap. Bollmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bollmann heeft problemen om de bal te vangen. Mondragón met een sublieme pass. Rubio is nu in balbezit. Rubio draait met de bal, schiet en ... Spirovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mondragón rent richting de bal. Mondragón speelt de bal door. Gaško speelt de bal door. Del Prate bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Prate draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valle AA 52%, Independiente Mancha Roja 48%.
Valle AA - Independiente Mancha Roja 0:1

49e minuut.
Galante passt de bal zonder na te denken. Villarraga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mondragón. Mondragón krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Del Prate onderschept slim de pass. Gaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaško geeft een lange en hoge pass. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valle AA - Independiente Mancha Roja 1:1

53e minuut.
Gaško passt de bal zonder na te denken. Lagos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galante. Galante krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos met een sublieme pass. Gaško is nu in balbezit. Gaško geeft de bal voor. Del Prate maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valle AA - Independiente Mancha Roja 2:1

61e minuut.
Johnson rent richting de bal. Johnson geeft de bal voor. Gaško speelt de bal door. Del Prate is nu in balbezit. Del Prate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lagos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Prate bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Prate passt de bal met de wreef. Gaško rent richting de bal. Gaško haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Eon is nu in balbezit. Eon passt de bal met de wreef. Olavarría is nu in balbezit. Olavarría geeft de bal voor. Del Prate krijgt zijn hoofd ertegen. Spirovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valle AA 37%, Independiente Mancha Roja 63%.
Valle AA - Independiente Mancha Roja 2:1