Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flow Cartagena F.C los ojos de aguila
Flow Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 16.1
adequate Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Londoño Restrepo trapt de bal weg van het doel. Román kopt de bal weg. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flow Cartagena F.C - los ojos de aguila 1:0

6e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela passt de bal zonder na te denken. Perilla is nu in balbezit. Perilla haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flow Cartagena F.C - los ojos de aguila 2:0

7e minuut.
Sotomayor onderschept slim de pass. Román verovert de bal door een tackle van achteren. Román passt de bal met de wreef. Valero is nu in balbezit. Valero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Román raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loaiza komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Piedra rent richting de bal. Piedra geeft een hoge lob. Varela is nu in balbezit. Varela geeft een lange en hoge pass. Perilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sotomayor passt de bal met de wreef. Cifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifuentes met een sublieme pass. Canchila rent richting de bal. Canchila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango onderschept slim de pass. Durango geeft een lange en hoge pass. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero haalt uit met een fantastische trap. Paal! Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flow Cartagena F.C - los ojos de aguila 3:0

36e minuut.
Silva probeert naar een medespeler te passen. Perilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perilla passt de bal zonder na te denken. Valero rent richting de bal. Valero draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Silva probeert naar een medespeler te passen. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho is nu in balbezit. Valero onderschept slim de pass. Valero schiet op doel. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flow Cartagena F.C 21%, los ojos de aguila 79%.
Flow Cartagena F.C - los ojos de aguila 3:0

46e minuut.
Loaiza passt de bal met de wreef. Silva is nu in balbezit. Silva passt de bal zonder na te denken. Perilla is nu in balbezit. Perilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flow Cartagena F.C - los ojos de aguila 4:0

48e minuut.
Perilla verovert de bal door een tackle van achteren. Cardona Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona Arias geeft de bal voor. Valero rent richting de bal. Valero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Valero rent richting de bal. Perilla is nu in balbezit. Valero is nu in balbezit. Perilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Xəzər verovert de bal door een tackle van achteren. Xəzər geeft een hoge lob. Arroyave kan de bal niet met de borst controleren. Valero rent richting de bal. Valero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flow Cartagena F.C - los ojos de aguila 5:0

61e minuut.
Arroyave rent richting de bal. Arroyave geeft een lange en hoge pass. Varela controleert de bal met de borst. Valero is nu in balbezit. Valero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Varela is nu in balbezit. Arroyave legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Varela raakt geblesseerd tijdens het duel. Valero neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Flow Cartagena F.C - los ojos de aguila 6:0

67e minuut.
Daar is Durango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durango speelt de bal door. Jara rent richting de bal. Perilla onderschept slim de pass. Perilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flow Cartagena F.C - los ojos de aguila 7:0

69e minuut.
Canchila passt de bal in één keer door. Cabanzo is nu in balbezit. Cabanzo geeft een lange en hoge pass. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Varela passt de bal met de wreef. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza speelt de bal door. Valero is nu in balbezit. Valero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Silva rent richting de bal. Canchila onderschept slim de pass. Durango legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canchila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canchila legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Varela is nu in balbezit. Varela probeert naar een medespeler te passen. Cardona Arias rent richting de bal. Perilla verovert de bal door een tackle van achteren. Perilla haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flow Cartagena F.C 15%, los ojos de aguila 85%.
Flow Cartagena F.C - los ojos de aguila 7:0