Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tequendama F.C. Los mercenarios fc
343 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
46 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Rognoni is nu in balbezit. Infante rent richting de bal. Rognoni is nu in balbezit. Infante rent richting de bal. Infante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paz trapt de bal weg van het doel. Calderón kopt de bal weg. Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe draait met de bal, schiet en ... Paz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rognoni is nu in balbezit. Rognoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 1:0

4e minuut.
Buntfuß verovert de bal door een tackle van achteren. Buntfuß speelt de bal door. Daar is Gondwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rognoni is nu in balbezit. Rognoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Antonetti probeert naar een medespeler te passen. Calderón speelt de bal door. Gondwe heeft problemen om de bal te vangen. Gondwe haalt uit met een fantastische trap. Paz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 2:0

7e minuut.
Tenorio speelt de bal door. Klungelig pakt Montealegre de bal. Gondwe verovert de bal door een tackle van achteren. Gondwe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Buntfuß geeft de bal voor. Gondwe rent richting de bal. Gondwe passt de bal zonder na te denken. Rognoni rent richting de bal. Rognoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 3:0

9e minuut.
Montealegre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tenorio de bal. Gondwe verovert de bal door een tackle van achteren. Gondwe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Kahrović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harris komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Antonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonetti geeft de bal voor. Rognoni kopt de bal weg. Daar is Gondwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gondwe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante passt de bal zonder na te denken. Daar is Gondwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 4:0

21e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante probeert naar een medespeler te passen. Gondwe rent richting de bal. Gondwe schiet op doel. Paz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 5:0

23e minuut.
Rondón passt de bal met de wreef. Infante speelt de bal door. Valbuena is nu in balbezit. Gondwe onderschept slim de pass. Gondwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 6:0

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valbuena trapt de bal weg. Calderón kopt de bal weg. Klungelig pakt Gondwe de bal. Gondwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 7:0

28e minuut.
Rognoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe passt de bal met de wreef. Infante rent richting de bal. Infante draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rognoni is nu in balbezit. Rognoni schiet op doel. Paz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 8:0

31e minuut.
Infante met een sublieme pass. Gondwe is nu in balbezit. Rognoni is nu in balbezit. Rognoni haalt uit met een fantastische trap. Paz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 9:0

35e minuut.
Harris rent richting de bal. Harris geeft de bal voor. Infante probeert naar een medespeler te passen. Rognoni rent richting de bal. Rognoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Infante speelt de bal door. Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe passt de bal in één keer door. Rognoni is nu in balbezit. Rognoni haalt uit met een fantastische trap. Paz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Infante rent richting de bal. Infante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 10:0

41e minuut.
Infante rent richting de bal. Infante passt de bal zonder na te denken. Gondwe is nu in balbezit. Gondwe schiet op doel. Valbuena probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 11:0

43e minuut.
Olivares met een snelle inworp. Rondón is nu in balbezit. Calderón onderschept slim de pass. Rognoni is nu in balbezit. Calderón met een sublieme pass. Paz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gondwe rent richting de bal. Gondwe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 21%, Los mercenarios fc 79%.
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 12:0

49e minuut.
Belalcázar is nu in balbezit. Infante onderschept slim de pass. Infante passt de bal met de wreef. Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 13:0

51e minuut.
Calderón passt de bal zonder na te denken. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru passt de bal met de wreef. Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rognoni controleert de bal met de borst. Infante is nu in balbezit. Rognoni is nu in balbezit. Gondwe is nu in balbezit. Gondwe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Buntfuß bereikt de bal nog maar net als eerste. Buntfuß geeft een hoge lob. Gondwe kopt de bal weg. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Buntfuß de bal onder controle te krijgen. Buntfuß geeft de bal voor. Infante kopt de bal weg. Daar is Gondwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gondwe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 14:0

65e minuut.
Infante met een sublieme pass. Rognoni rent richting de bal. Rognoni passt de bal met de wreef. Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paz trapt de bal weg van het doel. Buntfuß rent richting de bal. Buntfuß geeft de bal voor. Paz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 15:0

68e minuut.
Harris speelt de bal door. Rondón rent richting de bal. Infante onderschept slim de pass. Rognoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Gondwe de bal. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe verovert de bal door een tackle van achteren. Gondwe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Belalcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harris is nu in balbezit. Harris geeft een hoge lob. Gondwe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 16:0

76e minuut.
Buntfuß bereikt de bal nog maar net als eerste. Buntfuß geeft de bal voor. Daar is Gondwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gondwe haalt uit met een fantastische trap. Paz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 17:0

79e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Calderón passt de bal in één keer door. Gondwe rent richting de bal. Gondwe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Mesa geeft een lange en hoge pass. Segura rent richting de bal. Segura met een sublieme pass. Klungelig pakt Gondwe de bal. Gondwe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 18:0

85e minuut.
Harris is nu in balbezit. Harris geeft een hoge lob. Gondwe is nu in balbezit. Gondwe draait met de bal, schiet en ... Paz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 28%, Los mercenarios fc 72%.
Tequendama F.C. - Los mercenarios fc 19:0