Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
don popis cataluniafc
prueba Tactiek 433
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 52.7
very good Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Vignoli rent richting de bal. Gabso begaat een overtreding. Vignoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vignoli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ajanović krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Tyliński de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vignoli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Briscariu kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov passt de bal met de wreef. Speleers met een sublieme pass. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli draait met de bal, schiet en ... Pratljačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Baciu onderschept slim de pass. Baciu passt de bal in één keer door. Vignoli probeert naar een medespeler te passen. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Gaiardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pratljačić probeert naar een medespeler te passen. Baciu kopt de bal weg. Ajanović rent richting de bal. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Gaiardo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

20e minuut.
Baptiste is nu in balbezit. Otero is nu in balbezit. Baptiste maakt een afschuwelijke overtreding. Baptiste krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Briscariu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tuccio komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Baciu rent richting de bal. Baciu geeft een hoge lob. Briscariu kopt de bal weg. Ajanović kan de bal niet met de borst controleren. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - cataluniafc 1:0

40e minuut.
Vignoli met een sublieme pass. Otero is nu in balbezit. Otero passt de bal met de wreef. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Pratljačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Baptiste heeft problemen om de bal te vangen. Otero is nu in balbezit. Otero draait met de bal, schiet en ... Pratljačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don popis 59%, cataluniafc 41%.
don popis - cataluniafc 1:0

51e minuut.
Giannini heeft problemen om de bal te vangen. Otero rent richting de bal. Otero passt de bal in één keer door. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ... Pratljačić bokst de bal weg.

60e minuut.
Otero geeft een lange en hoge pass. Daar is Giannini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
don popis - cataluniafc 1:1

61e minuut.
Salazar komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Gabso speelt de bal door. Ştefănescu probeert naar een medespeler te passen. Vasilescu met een sublieme pass. Otero is nu in balbezit. Otero geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Vasilescu geeft de bal voor. Otero kopt de bal weg. Annibaldi rent richting de bal. Hakimov onderschept slim de pass. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - cataluniafc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don popis 67%, cataluniafc 33%.
don popis - cataluniafc 1:2