Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boyaca Patriotas FC Segrera
DF Tactiek 523
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 48.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Šimerda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viglino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holaj geeft een hoge lob. Arenaza krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Skenderov passt de bal zonder na te denken. Holaj is nu in balbezit. Holaj passt de bal met de wreef. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap. de Goey bokst de bal weg.

14e minuut.
Gratkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gratkiewicz passt de bal met de wreef. Jahilo speelt de bal door. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ostroushko is nu in balbezit. Jahilo onderschept slim de pass. Asilkurt is nu in balbezit. Jahilo verovert de bal door een tackle van achteren. Jahilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Adamov speelt de bal door. Jahilo rent richting de bal. Jahilo passt de bal met de wreef. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra haalt uit met een fantastische trap. Szczygieł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ostroushko verovert de bal door een tackle van achteren. Ostroushko geeft de bal voor. Inworp. Gratkiewicz met de inworp. Jahilo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Szteter onderschept slim de pass. Szteter geeft de bal voor. Viglino kopt de bal weg. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... de Goey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi schiet op doel. de Goey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - FC Segrera 1:0

45e minuut.
Sanzol Goñi rent richting de bal. Sanzol Goñi geeft de bal voor. Szteter is nu in balbezit. Szteter geeft de bal voor. Mitra springt en kopt de bal. Szczygieł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boyaca Patriotas - FC Segrera 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyaca Patriotas 52%, FC Segrera 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boyaca Patriotas - FC Segrera 1:1

46e minuut.
Gratkiewicz met een sublieme pass. Jahilo is nu in balbezit. Asilkurt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Asilkurt krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Mantilla passt de bal zonder na te denken. Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda passt de bal met de wreef. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Skenderov geeft een lange en hoge pass. Amatrudi kopt de bal weg. Arenaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenaza schiet op doel. de Goey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - FC Segrera 2:1

87e minuut.
Holaj onderschept slim de pass. Holaj speelt de bal door. Szteter onderschept slim de pass. Arenaza probeert de bal met de borst te controleren. Arenaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyaca Patriotas 52%, FC Segrera 48%.
Boyaca Patriotas - FC Segrera 2:1