Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Segrera cataluniafc
523 Tactiek 343
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
50.8 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen formidable


11e minuut.
Gratkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel. Abd El-Hafez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - cataluniafc 1:0

31e minuut.
Doeltrap. Tuccio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Segrera 53%, cataluniafc 47%.
FC Segrera - cataluniafc 1:0

56e minuut.
Tyliński kopt de bal weg. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šimerda krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Šimerda geeft de bal voor. Jahilo probeert de bal aan de voet te houden. Vasilescu probeert naar een medespeler te passen. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. de Goey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras geeft een hoge lob. Otero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Segrera - cataluniafc 1:1

60e minuut.
Salazar komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Vasilescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabso passt de bal met de wreef. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Adamov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Əlibabayev probeert de bal met de borst te controleren. Contreras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Contreras krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Daar is Gabso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabso geeft de bal voor. Adamov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. de Goey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Contreras neemt de hoekschop. Hakimov maakt een snoekduik en kopt de bal. de Goey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - cataluniafc 1:2

86e minuut.
Khan passt de bal zonder na te denken. Contreras rent richting de bal. Contreras speelt de bal door. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel. de Goey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Šimerda geeft een lange en hoge pass. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev met een sublieme pass. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Segrera 62%, cataluniafc 38%.
FC Segrera - cataluniafc 1:2