Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
don popis Boyaca Patriotas
prueba Tactiek dsequilibrado
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 49.8
formidabel Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Drewek kopt de bal weg. Amatrudi rent richting de bal. Rymuza begaat een overtreding. Rymuza krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Klungelig pakt Briscariu de bal. Kleeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu schiet op doel. Szczygieł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Boyaca Patriotas 1:0

10e minuut.
Asilkurt met een sublieme pass. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza rent richting de bal. Drewek onderschept slim de pass. Drewek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pratljačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Drewek schiet op doel. Speleers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mocidade geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drewek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Asilkurt passt de bal zonder na te denken. Mocidade rent richting de bal. Mocidade passt de bal met de wreef. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Baciu passt de bal zonder na te denken. Ajanović heeft problemen om de bal te vangen. Kleeberg met een sublieme pass. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. Szczygieł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Vignoli geeft de bal voor. Klungelig pakt Sladaković de bal. Ajanović met een sublieme pass. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Szczygieł bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Boyaca Patriotas 2:0

30e minuut.
Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocidade rent richting de bal. Mocidade met een sublieme pass. Daar is Drewek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mondragón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt passt de bal met de wreef. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Giannini probeert naar een medespeler te passen. Baciu met een sublieme pass. Sanzol Goñi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović onderschept slim de pass. Ajanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don popis 51%, Boyaca Patriotas 49%.
don popis - Boyaca Patriotas 2:0

48e minuut.
Asilkurt onderschept slim de pass. Asilkurt passt de bal zonder na te denken. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón geeft een lange en hoge pass. Drewek krijgt zijn hoofd ertegen. Pratljačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Asilkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Asilkurt met een sublieme pass. Giannini rent richting de bal. Drewek onderschept slim de pass. Drewek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Rymuza kopt de bal weg. Vignoli is nu in balbezit. Vignoli speelt de bal door. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Szczygieł met een sublieme pass. Asilkurt kopt de bal weg. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini verovert de bal door een tackle van achteren. Giannini geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kleeberg onderschept slim de pass. Inworp. Vignoli met de inworp. Briscariu geeft de bal voor. Ajanović krijgt zijn hoofd ertegen. Szczygieł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. Szczygieł maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

65e minuut.
Amatrudi met een sublieme pass. Pratljačić probeert naar een medespeler te passen. Baciu met een sublieme pass. Ajanović rent richting de bal. Ajanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza onderschept slim de pass. Rymuza met een sublieme pass. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu schiet op doel. Szczygieł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baciu zal de hoekschop nemen. Ajanović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignoli verovert de bal door een tackle van achteren. Vignoli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ajanović de bal. Ajanović schiet op doel. Szczygieł bokst de bal weg.

78e minuut.
Mondragón rent richting de bal. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Amatrudi de bal. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Speleers rent richting de bal. Speleers geeft een hoge lob. Vignoli kopt de bal weg. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel. Szczygieł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Asilkurt probeert naar een medespeler te passen. Jamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamina met een sublieme pass. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Portilla de bal. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Szczygieł bokst de bal weg. Sanzol Goñi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamina met een sublieme pass. Drewek is nu in balbezit. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap. Pratljačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don popis 51%, Boyaca Patriotas 49%.
don popis - Boyaca Patriotas 2:0