Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
don popis FC Segrera
prueba Tactiek 523
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
49.4 gemiddelde waardering 50.9
excellent Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen solid


4e minuut.
Briscariu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Khan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vignoli geeft een hoge lob. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel. de Goey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Giannini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jahilo. Giannini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giannini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mantilla kopt de bal weg. Khan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adamov speelt de bal door. Jahilo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Speleers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Annibaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - FC Segrera 0:1

16e minuut.
Pratljačić met een sublieme pass. Vignoli kopt de bal weg. Daar is Mantilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
de Goey met een sublieme pass. Klungelig pakt Khan de bal. Khan probeert naar een medespeler te passen. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Šimerda kopt de bal weg. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev geeft een lange en hoge pass. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo geeft de bal voor. Speleers kopt de bal weg. Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Khan met een sublieme pass. Jahilo heeft problemen om de bal te vangen. Jahilo passt de bal in één keer door. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mitra onderschept slim de pass. Mitra passt de bal zonder na te denken. Baptiste is nu in balbezit. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo passt de bal in één keer door. Annibaldi rent richting de bal. Mitra onderschept slim de pass. Mitra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don popis 66%, FC Segrera 34%.
don popis - FC Segrera 0:1

46e minuut.
Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Mantilla is nu in balbezit. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu schiet op doel. de Goey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
don popis - FC Segrera 1:1

48e minuut.
Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañón rent richting de bal. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu draait met de bal, schiet en ... de Goey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - FC Segrera 2:1

57e minuut.
Adamov neemt vlug de vrije trap. Jahilo rent richting de bal. Jahilo geeft de bal voor. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pratljačić trapt de bal weg. Baciu kan de bal niet met de borst controleren. Baciu speelt de bal door. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ajanović is nu in balbezit. Mantilla begaat een overtreding. Ajanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Giannini met een snel genomen vrije trap. Briscariu springt en kopt de bal. de Goey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - FC Segrera 3:1

62e minuut.
Szteter passt de bal zonder na te denken. Baciu geeft de bal voor. Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu draait met de bal, schiet en ... de Goey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - FC Segrera 4:1

69e minuut.
Ajanović kopt de bal weg. Klungelig pakt Cañón de bal. Vignoli is nu in balbezit. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rymuza rent richting de bal. Rymuza geeft de bal voor. Klungelig pakt Mantilla de bal. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - FC Segrera 5:1

73e minuut.
Vignoli met een snelle inworp. Rymuza met een sublieme pass. Mantilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović onderschept slim de pass. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - FC Segrera 6:1

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gratkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jahilo rent richting de bal. Jahilo controleert de bal met de borst. Jahilo schiet op doel. Pratljačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Cañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañón geeft de bal voor. Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - FC Segrera 7:1

87e minuut.
Briscariu kopt de bal weg. Daar is Szteter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović schiet op doel. de Goey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - FC Segrera 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don popis 60%, FC Segrera 40%.
don popis - FC Segrera 8:1