Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cataluniafc Boyaca Patriotas
4123 Tactiek DF
42% Balbezit 58%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 56.2
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupaymañ met de inworp. Tuccio probeert naar een medespeler te passen. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Szczygieł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Vasilescu met een sublieme pass. Kupaymañ geeft de bal voor. Hakimov kopt de bal weg. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Szczygieł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Hakimov kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu met een sublieme pass. Hakimov rent richting de bal. Hakimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Boyaca Patriotas 1:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quadrelli komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Jamina passt de bal met de wreef. Sladaković is nu in balbezit. Kupaymañ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kupaymañ krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 42%, Boyaca Patriotas 58%.
cataluniafc - Boyaca Patriotas 1:0

57e minuut.
Jamina verovert de bal door een tackle van achteren. Jamina probeert naar een medespeler te passen. Kretz geeft een hoge lob. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Hakimov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mayer Gil komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drewek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Holaj geeft de bal voor. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drewek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jamina wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ştefănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănescu probeert naar een medespeler te passen. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Boyaca Patriotas 2:0

85e minuut.
Daar is Sladaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu speelt de bal door. Hakimov rent richting de bal. Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 42%, Boyaca Patriotas 58%.
cataluniafc - Boyaca Patriotas 2:0