Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bucaramanga FC hemer
2-5-3 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 17.9
redelijk Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Iriarte kopt de bal weg. Flechas is nu in balbezit. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas onderschept slim de pass. Flechas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Pizarro met een sublieme pass. Báez is nu in balbezit. Báez haalt uit met een fantastische trap. Tello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - hemer 1:0

9e minuut.
Reina onderschept slim de pass. Reina passt de bal in één keer door. Albornoz rent richting de bal. Albornoz draait met de bal, schiet en ... Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - hemer 2:0

9e minuut.
Iriarte is nu in balbezit. Albornoz is nu in balbezit. Albornoz passt de bal zonder na te denken. Flechas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas haalt uit met een fantastische trap. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tascón geeft een lange en hoge pass. Samsonov is nu in balbezit. Pizarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pizarro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucaramanga FC 34%, hemer 66%.
Bucaramanga FC - hemer 2:0

51e minuut.
Opsenica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Albornoz de bal. Pizarro rent richting de bal. Albornoz verovert de bal door een tackle van achteren. Albornoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - hemer 3:0

53e minuut.
Albornoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz met een sublieme pass. Klungelig pakt Acero de bal. Reina verovert de bal door een tackle van achteren. Reina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucaramanga FC 33%, hemer 67%.
Bucaramanga FC - hemer 3:0