Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
orsomarso Syrtis F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 22.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Mendoza kopt de bal weg. León heeft problemen om de bal te vangen. Verano bereikt de bal nog maar net als eerste. Verano draait met de bal, schiet en ... Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - Syrtis F.C 1:0

14e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho verovert de bal door een tackle van achteren. Callejas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Callejas krijgt een gele kaart. Camacho moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Camacho kan niet meer verder spelen. de la Pava komt het veld opgelopen. de la Hoz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Verano bereikt de bal nog maar net als eerste. Verano schiet op doel. Herrón bokst de bal weg. Klungelig pakt Tapias de bal. Verano is nu in balbezit. Verano schiet op doel. Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - Syrtis F.C 2:0

18e minuut.
Toche met een harde bal richting middenveld. Tenjo is nu in balbezit. Tenjo met een sublieme pass. Verano rent richting de bal. Verano haalt uit met een fantastische trap. Herrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Daar is Verano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León is nu in balbezit. León passt de bal met de wreef. Verano bereikt de bal nog maar net als eerste. Verano haalt uit met een fantastische trap. Herrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza rent richting de bal. Mendoza met een sublieme pass. Verano rent richting de bal. Verano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - Syrtis F.C 3:0

40e minuut.
Inworp. Morales Otero met de inworp. Rangel rent richting de bal. Rangel geeft een hoge lob. Pastrana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tabares passt de bal zonder na te denken. Tapias bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tenjo. Tenjo krijgt een gele kaart. Tapias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tapias wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cruz geeft de bal voor. Inworp. Tabares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Toche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Grillo is nu in balbezit. Grillo passt de bal in één keer door. Cuéllar is nu in balbezit. Uribe verovert de bal door een tackle van achteren. Uribe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orsomarso 57%, Syrtis F.C 43%.
orsomarso - Syrtis F.C 3:0

50e minuut.
Tapias passt de bal met de wreef. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel probeert naar een medespeler te passen. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Callejas passt de bal met de wreef. de la Cruz rent richting de bal. Cuéllar begaat een overtreding. Cuéllar krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Cuéllar is nu in balbezit. Cuéllar passt de bal zonder na te denken. Verano bereikt de bal nog maar net als eerste. Verano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapias passt de bal zonder na te denken. Uribe rent richting de bal. Uribe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sanpedro de bal. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orsomarso 49%, Syrtis F.C 51%.
orsomarso - Syrtis F.C 3:0