Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
orsomarso cataluniafc
Normal Tactiek 4123
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


9e minuut.
Kupaymañ met een snelle inworp. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal met de wreef. Daar is Hakimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Contreras probeert de bal met de borst te controleren. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Kupaymañ geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salazar de bal. Salazar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft een lange en hoge pass. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ... Toche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - cataluniafc 0:1

15e minuut.
Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Sanpedro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Contreras onderschept slim de pass. Contreras met een sublieme pass. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ... Toche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kupaymañ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupaymañ passt de bal in één keer door. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - cataluniafc 0:2

25e minuut.
Salazar onderschept slim de pass. Salazar met een sublieme pass. Tuccio heeft problemen om de bal te vangen. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - cataluniafc 0:3

29e minuut.
Ştefănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănescu passt de bal met de wreef. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - cataluniafc 0:4

30e minuut.
Quadrelli komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Ştefănescu onderschept slim de pass. Ştefănescu met een sublieme pass. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - cataluniafc 0:5

34e minuut.
de la Pava bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov passt de bal met de wreef. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Udalcovas geeft een lange en hoge pass. Hakimov is nu in balbezit. de la Pava is nu in balbezit. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Hakimov is nu in balbezit. Hakimov passt de bal zonder na te denken. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - cataluniafc 0:6

43e minuut.
Kupaymañ probeert naar een medespeler te passen. Contreras is nu in balbezit. Verano bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras onderschept slim de pass. Contreras geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hakimov onderschept slim de pass. Hakimov passt de bal zonder na te denken. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Toche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - cataluniafc 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orsomarso 85%, cataluniafc 15%.
orsomarso - cataluniafc 0:7

47e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Hakimov rent richting de bal. Salazar rent richting de bal. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - cataluniafc 0:8

50e minuut.
Hakimov is nu in balbezit. Hakimov passt de bal zonder na te denken. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - cataluniafc 0:9

53e minuut.
Salazar schiet op doel. Daar is Cuéllar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Toche maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Salazar met de inworp. Kupaymañ rent richting de bal. Kupaymañ geeft de bal voor. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mayer Gil komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Contreras met de inworp. Mayer Gil rent richting de bal. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Mayer Gil geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Contreras geeft de bal voor. Mayer Gil kopt de bal weg. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sanpedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpedro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Contreras met een snelle inworp. Ştefănescu geeft de bal voor. Toche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - cataluniafc 0:10

73e minuut.
Kupaymañ geeft de bal voor. Daar is Sanpedro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ... Toche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - cataluniafc 0:11

76e minuut.
Kupaymañ passt de bal zonder na te denken. Pastrana is nu in balbezit. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - cataluniafc 0:12

79e minuut.
Mayer Gil onderschept slim de pass. Mayer Gil passt de bal zonder na te denken. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pastrana de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - cataluniafc 0:13

82e minuut.
Inworp. Salazar met een snelle inworp. Kupaymañ is nu in balbezit. Kupaymañ geeft een hoge lob. Hakimov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sanpedro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mayer Gil de bal onder controle te krijgen. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een hoge lob. Salazar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orsomarso 88%, cataluniafc 12%.
orsomarso - cataluniafc 0:13