Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cataluniafc orsomarso
4123 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 17.5
zeer goed Schieten waardeloos
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
María bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov met een sublieme pass. Kupaymañ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupaymañ geeft de bal voor. Salazar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - orsomarso 1:0

7e minuut.
de la Hoz met een sublieme pass. Grillo rent richting de bal. Ingver verovert de bal door een tackle van achteren. Ingver geeft een lange en hoge pass. Bradna maakt een snoekduik en kopt de bal. Toche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Chiapetta passt de bal zonder na te denken. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver passt de bal met de wreef. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chiapetta geeft een lange en hoge pass. Bradna kopt de bal weg. Pastrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov onderschept slim de pass. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - orsomarso 2:0

19e minuut.
Hakimov is nu in balbezit. Hakimov passt de bal zonder na te denken. de la Hoz rent richting de bal. Ingver onderschept slim de pass. Ingver geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sanpedro trapt de bal weg. Kupaymañ kopt de bal weg. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna rent richting de bal. Bradna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kupaymañ geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hakimov de bal. Sanpedro rent richting de bal. Hakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Hakimov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Salazar passt de bal met de wreef. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov passt de bal met de wreef. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - orsomarso 3:0

30e minuut.
Kupaymañ geeft de bal voor. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal in één keer door. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - orsomarso 4:0

30e minuut.
Mayer Gil komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Mayer Gil passt de bal in één keer door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hakimov de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Chiapetta passt de bal zonder na te denken. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov met een sublieme pass. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - orsomarso 5:0

41e minuut.
Klungelig pakt Ingver de bal. María is nu in balbezit. Ingver verovert de bal door een tackle van achteren. Ingver geeft een lange en hoge pass. Hakimov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - orsomarso 6:0

44e minuut.
Hakimov onderschept slim de pass. Hakimov probeert naar een medespeler te passen. Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil haalt uit met een fantastische trap. Toche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - orsomarso 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 17%, orsomarso 83%.
cataluniafc - orsomarso 7:0

49e minuut.
Mayer Gil kopt de bal weg. Klungelig pakt Camacho de bal. Hakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ingver geeft de bal voor. de la Hoz kopt de bal weg. Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - orsomarso 8:0

52e minuut.
Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil probeert naar een medespeler te passen. Kupaymañ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiapetta geeft een hoge lob. Hakimov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Ingver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiapetta geeft de bal voor. Mayer Gil kopt de bal weg. Hakimov probeert de bal aan de voet te houden. Hakimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Chiapetta passt de bal zonder na te denken. Daar is Hakimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakimov probeert naar een medespeler te passen. Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ingver verovert de bal door een tackle van achteren. de la Hoz rent richting de bal. Ingver verovert de bal door een tackle van achteren. Ingver geeft een lange en hoge pass. Hakimov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - orsomarso 9:0

59e minuut.
Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov passt de bal zonder na te denken. Chiapetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiapetta geeft de bal voor. Mayer Gil maakt een snoekduik en kopt de bal. Toche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Pastrana geeft een lange en hoge pass. Gabso kopt de bal weg. Ingver geeft een lange en hoge pass. Daar is Sanpedro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - orsomarso 10:0

60e minuut.
Barzola komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz geeft de bal voor. Chiapetta kopt de bal weg. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar met een sublieme pass. Verano is nu in balbezit. Ştefănescu onderschept slim de pass. Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Toche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - orsomarso 11:0

70e minuut.
Contreras komt het veld opgelopen.

72e minuut.
María raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de la Pava komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt de la Hoz de bal. Ingver onderschept slim de pass. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver verovert de bal door een tackle van achteren. Ingver passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - orsomarso 12:0

80e minuut.
Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sanpedro de bal onder controle te krijgen. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - orsomarso 13:0

85e minuut.
Ingver rent richting de bal. Ingver passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kupaymañ de bal. Kupaymañ geeft een hoge lob. Hakimov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - orsomarso 14:0

87e minuut.
Pastrana rent richting de bal. Pastrana passt de bal met de wreef. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Sanpedro probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pastrana probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 5%, orsomarso 95%.
cataluniafc - orsomarso 14:0