Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
don popis Bucaramanga FC
prueba Tactiek 2-5-3
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
49 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 22.5
uitmuntend Schieten matig
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ajanović heeft problemen om de bal te vangen. Ajanović met een sublieme pass. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ... González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 1:0

4e minuut.
Vignoli geeft een hoge lob. Ajanović rent richting de bal. Ajanović probeert naar een medespeler te passen. Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu schiet op doel. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 2:0

8e minuut.
Rymuza geeft de bal voor. Samsonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu onderschept slim de pass. Baciu geeft de bal voor. Briscariu krijgt zijn hoofd ertegen. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Klungelig pakt Briscariu de bal. Briscariu passt de bal zonder na te denken. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 3:0

13e minuut.
Ajanović verovert de bal door een tackle van achteren. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu onderschept slim de pass. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ... González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 4:0

16e minuut.
Ajanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tascón is nu in balbezit. Ajanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ajanović draait met de bal, schiet en ... González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 5:0

18e minuut.
Baciu passt de bal met de wreef. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu passt de bal in één keer door. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Baciu kopt de bal weg. Giannini is nu in balbezit. Giannini geeft de bal voor. Ajanović rent richting de bal. Ajanović draait met de bal, schiet en ... González bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baciu neemt de hoekschop. Tascón kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 6:0

23e minuut.
Ajanović verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ajanović de bal. Ajanović speelt de bal door. Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 7:0

25e minuut.
Clavijo kopt de bal weg. Gia Hòa met een sublieme pass. Vignoli rent richting de bal. Vignoli geeft een hoge lob. Ajanović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 8:0

27e minuut.
Gia Hòa geeft een hoge lob. Inworp. Vignoli met een snelle inworp. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vignoli geeft een hoge lob. Ajanović rent richting de bal. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
González trapt de bal weg van het doel. Vignoli met een sublieme pass. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 9:0

33e minuut.
Giannini speelt de bal door. Baciu probeert naar een medespeler te passen. Briscariu rent richting de bal. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Briscariu kan de bal niet met de borst controleren. Briscariu schiet op doel. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 10:0

35e minuut.
Llanos passt de bal in één keer door. Ajanović rent richting de bal. Ajanović passt de bal met de wreef. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ajanović krijgt zijn hoofd ertegen. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 11:0

38e minuut.
Tascón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González speelt de bal door. Giannini probeert de bal met de borst te controleren. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Baciu probeert de bal aan de voet te houden. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu verovert de bal door een tackle van achteren. Baciu geeft de bal voor. Briscariu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Baciu kopt de bal weg. Giannini met een sublieme pass. Ajanović rent richting de bal. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 12:0

43e minuut.
Vignoli met een snelle inworp. Briscariu rent richting de bal. Briscariu geeft de bal voor. Ajanović rent richting de bal. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don popis 27%, Bucaramanga FC 73%.
don popis - Bucaramanga FC 13:0

47e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Baciu onderschept slim de pass. Baciu passt de bal zonder na te denken. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 14:0

50e minuut.
Baciu onderschept slim de pass. Baciu probeert naar een medespeler te passen. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ... González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 15:0

51e minuut.
Klungelig pakt Baciu de bal. Baciu speelt de bal door. Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Giannini kopt de bal weg. Baciu rent richting de bal. Baciu speelt de bal door. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 16:0

55e minuut.
Giannini passt de bal in één keer door. Baciu rent richting de bal. Baciu probeert naar een medespeler te passen. Ajanović rent richting de bal. Ajanović schiet op doel. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Tascón met een sublieme pass. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel. González bokst de bal weg.

57e minuut.
Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 17:0

61e minuut.
Ajanović speelt de bal door. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu draait met de bal, schiet en ... González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 18:0

61e minuut.
Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Báez de bal. Albornoz rent richting de bal. Ajanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ajanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Gia Hòa probeert naar een medespeler te passen. Giannini is nu in balbezit. Giannini met een sublieme pass. Ajanović rent richting de bal. Ajanović speelt de bal door. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 19:0

65e minuut.
Daar is Ajanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajanović probeert naar een medespeler te passen. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 20:0

67e minuut.
González speelt de bal door. Gia Hòa kopt de bal weg. Ajanović rent richting de bal. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. González met een harde bal richting middenveld. Vignoli is nu in balbezit. Vignoli geeft de bal voor. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 21:0

71e minuut.
Rymuza rent richting de bal. Rymuza passt de bal zonder na te denken. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 22:0

73e minuut.
Klungelig pakt Opsenica de bal. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu passt de bal in één keer door. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 23:0

75e minuut.
Briscariu geeft een lange en hoge pass. Samsonov heeft problemen om de bal te vangen. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 24:0

77e minuut.
Opsenica heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu passt de bal in één keer door. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Giannini onderschept slim de pass. Giannini met een sublieme pass. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu schiet op doel. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 25:0

82e minuut.
Vignoli is nu in balbezit. Vignoli geeft een hoge lob. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

83e minuut.
Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu passt de bal met de wreef. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović schiet op doel. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Bucaramanga FC 26:0

87e minuut.
Rymuza heeft problemen om de bal te vangen. Albornoz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rymuza. Albornoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Opsenica komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vignoli is nu in balbezit. Vignoli passt de bal in één keer door. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don popis 21%, Bucaramanga FC 79%.
don popis - Bucaramanga FC 26:0