Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hemer FC Segrera
Normal Tactiek 523
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 45.8
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Jahilo is nu in balbezit. Jahilo passt de bal in één keer door. Mitra is nu in balbezit. Mitra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - FC Segrera 0:1

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šimerda met de inworp. Əlibabayev probeert naar een medespeler te passen. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Adamov speelt de bal door. Mitra rent richting de bal. Paipa rent richting de bal. Mitra verovert de bal door een tackle van achteren. Mitra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Adamov speelt de bal door. Mitra is nu in balbezit. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo draait met de bal, schiet en ... Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - FC Segrera 0:2

14e minuut.
Mitra onderschept slim de pass. Paipa is nu in balbezit. Mitra onderschept slim de pass. Mitra draait met de bal, schiet en ... Acero probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šimerda zal de hoekschop nemen. Pizarro kopt de bal weg. Əlibabayev met een sublieme pass. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel. Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Perdomo geeft een hoge lob. Szteter kopt de bal weg. Khan met een sublieme pass. Daar is Adamov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Šimerda controleert de bal met de borst. Šimerda geeft een lange en hoge pass. Londoño Restrepo kopt de bal weg. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Iriarte rent richting de bal. Khan is nu in balbezit. Khan passt de bal met de wreef. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - FC Segrera 0:3

23e minuut.
Adamov passt de bal zonder na te denken. Jahilo heeft problemen om de bal te vangen. Jahilo passt de bal zonder na te denken. Mitra rent richting de bal. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tello met een harde bal richting middenveld. Gratkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Jahilo de bal. Jahilo geeft een hoge lob. Tello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo geeft de bal voor. Perdomo kopt de bal weg. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Əlibabayev geeft een lange en hoge pass. Daar is Jahilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahilo met een sublieme pass. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel. Tello bokst de bal weg. Jahilo is nu in balbezit. Jahilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - FC Segrera 0:4

37e minuut.
Jahilo geeft een hoge lob. Pizarro probeert de bal aan de voet te houden. Mitra rent richting de bal. Mitra schiet op doel. Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - FC Segrera 0:5

40e minuut.
Iriarte is nu in balbezit. Mantilla rent richting de bal. Iriarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mantilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cañón rent richting de bal. Cañón geeft een hoge lob. Jahilo kopt de bal weg. Mitra is nu in balbezit. Mitra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - FC Segrera 0:6

44e minuut.
Iriarte rent richting de bal. Iriarte passt de bal in één keer door. Szteter bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas verovert de bal door een tackle van achteren. Flechas draait met de bal, schiet en ... de Goey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hemer 83%, FC Segrera 17%.
hemer - FC Segrera 0:6

50e minuut.
Paipa heeft problemen om de bal te vangen. Khan rent richting de bal. Khan speelt de bal door. Mitra heeft problemen om de bal te vangen. Mitra draait met de bal, schiet en ... Paal! Tello bokst de bal weg. Tello speelt de bal door. Szteter kopt de bal weg. Ballén controleert de bal met de borst. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - FC Segrera 0:7

54e minuut.
Khan onderschept slim de pass. Khan geeft de bal voor. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Adamov rent richting de bal. Adamov geeft een hoge lob. Daar is Acero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - FC Segrera 0:8

66e minuut.
Jahilo geeft een hoge lob. Acero verovert de bal door een tackle van achteren. Əlibabayev probeert naar een medespeler te passen. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jahilo speelt de bal door. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan passt de bal met de wreef. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. Adamov verovert de bal door een tackle van achteren. Adamov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jahilo de bal. Jahilo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Adamov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaitán komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Khan passt de bal zonder na te denken. Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev passt de bal met de wreef. Mitra is nu in balbezit. Mitra draait met de bal, schiet en ... Tello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Jahilo haalt uit met een fantastische trap. Tello speelt de bal door. Khan met een sublieme pass. Mitra is nu in balbezit. Mitra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Jahilo is nu in balbezit. Jahilo passt de bal in één keer door. Əlibabayev heeft problemen om de bal te vangen. Əlibabayev schiet op doel. Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - FC Segrera 0:9

83e minuut.
Iriarte is nu in balbezit. Khan verovert de bal door een tackle van achteren. Khan passt de bal met de wreef. Mitra rent richting de bal. Mitra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - FC Segrera 0:10

84e minuut.
Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra passt de bal in één keer door. Jahilo rent richting de bal. Daar is Jahilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahilo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mitra rent richting de bal. Jahilo is nu in balbezit. Jahilo speelt de bal door. Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - FC Segrera 0:11

88e minuut.
Šimerda met de inworp. Əlibabayev rent richting de bal. Londoño Restrepo verovert de bal door een tackle van achteren. Londoño Restrepo speelt de bal door. Šimerda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañón geeft een hoge lob. Khan geeft de bal voor. Daar is Jahilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahilo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hemer 88%, FC Segrera 12%.
hemer - FC Segrera 0:11