Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Segrera hemer
523 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
42 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 14.3
zeer goed Schieten slecht
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Londoño Restrepo de bal onder controle te krijgen. Mitra is nu in balbezit. Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra onderschept slim de pass. Mitra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Šimerda rent richting de bal. Šimerda speelt de bal door. Acero rent richting de bal. Mitra verovert de bal door een tackle van achteren. Mitra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Mantilla speelt de bal door. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro passt de bal met de wreef. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mitra is nu in balbezit. Mitra draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo verovert de bal door een tackle van achteren. Jahilo passt de bal in één keer door. Mitra rent richting de bal. Mitra draait met de bal, schiet en ... Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jahilo geeft een hoge lob. Tello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Londoño Restrepo geeft de bal voor. Šimerda heeft problemen om de bal te vangen. Šimerda speelt de bal door. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Šimerda geeft de bal voor. Jahilo heeft problemen om de bal te vangen. Mitra rent richting de bal. Mitra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - hemer 1:0

24e minuut.
Iriarte probeert de bal met de borst te controleren. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan passt de bal met de wreef. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra draait met de bal, schiet en ... Tello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda geeft de bal voor. Daar is Zea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahilo rent richting de bal. Jahilo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Londoño Restrepo geeft een lange en hoge pass. Gratkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gratkiewicz met een sublieme pass. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Londoño Restrepo met een sublieme pass. Inworp. Šimerda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Acero trapt de bal weg van het doel. Khan kopt de bal weg. Jahilo is nu in balbezit. Jahilo haalt uit met een fantastische trap. Tello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - hemer 2:0

37e minuut.
Mitra passt de bal met de wreef. Jahilo is nu in balbezit. Jahilo met een sublieme pass. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - hemer 3:0

41e minuut.
Mitra kopt de bal weg. Daar is Əlibabayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlibabayev passt de bal met de wreef. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - hemer 4:0

44e minuut.
Figueredo is nu in balbezit. Jahilo onderschept slim de pass. Jahilo passt de bal met de wreef. Mitra rent richting de bal. Mitra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Londoño Restrepo bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev onderschept slim de pass. Əlibabayev schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Segrera 9%, hemer 91%.
FC Segrera - hemer 4:0

48e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo verovert de bal door een tackle van achteren. Jahilo passt de bal met de wreef. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mitra rent richting de bal. Botero Zea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Adamov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - hemer 5:0

50e minuut.
Jahilo is nu in balbezit. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo onderschept slim de pass. Jahilo draait met de bal, schiet en ... Tello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - hemer 6:0

51e minuut.
Iriarte rent richting de bal. Iriarte met een sublieme pass. Daar is Mitra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitra draait met de bal, schiet en ... Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Acero trapt de bal weg. Jahilo kopt de bal weg. Zea rent richting de bal. Mitra verovert de bal door een tackle van achteren. Mitra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Adamov kopt de bal weg. Mitra heeft problemen om de bal te vangen. Mitra passt de bal zonder na te denken. Daar is Əlibabayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - hemer 7:0

58e minuut.
Klungelig pakt Jahilo de bal. Figueredo onderschept slim de pass. Adamov verovert de bal door een tackle van achteren. Adamov geeft de bal voor. Mitra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - hemer 8:0

59e minuut.
Figueredo geeft een lange en hoge pass. Adamov heeft problemen om de bal te vangen. Adamov probeert naar een medespeler te passen. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap. Tello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Adamov passt de bal zonder na te denken. Mitra heeft problemen om de bal te vangen. Jahilo is nu in balbezit. Jahilo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - hemer 9:0

64e minuut.
Gratkiewicz rent richting de bal. Gratkiewicz met een sublieme pass. Adamov rent richting de bal. Adamov geeft een lange en hoge pass. Mitra springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Adamov onderschept slim de pass. Adamov passt de bal met de wreef. Daar is Mitra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro is nu in balbezit. Adamov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adamov krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Šimerda kopt de bal weg. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev geeft een lange en hoge pass. Mitra maakt een snoekduik en kopt de bal. Tello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - hemer 10:0

76e minuut.
Mantilla rent richting de bal. Khan geeft een hoge lob. Daar is Zea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahilo is nu in balbezit. Jahilo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev geeft een lange en hoge pass. Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitra rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - hemer 11:0

82e minuut.
Khan probeert naar een medespeler te passen. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo met een sublieme pass. Daar is Əlibabayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlibabayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gratkiewicz geeft een lange en hoge pass. Əlibabayev kopt de bal weg. Adamov met een sublieme pass. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Figueredo met een snelle inworp. Adamov is nu in balbezit. Adamov met een sublieme pass. Jahilo rent richting de bal. Jahilo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Adamov controleert de bal met de borst. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantilla begaat een overtreding. Mantilla krijgt een gele kaart. Iriarte moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Iriarte kan niet meer verder spelen. Matallana komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Segrera 20%, hemer 80%.
FC Segrera - hemer 11:0