Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boyaca Patriotas Syrtis F.C
DF Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 20.4
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Inworp. Sladaković met de inworp. Machín met een sublieme pass. Holaj geeft een lange en hoge pass. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Mocidade met de inworp. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Amatrudi de bal. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Syrtis F.C 1:0

6e minuut.
Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocidade verovert de bal door een tackle van achteren. Mocidade speelt de bal door. Drewek is nu in balbezit. Drewek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mocidade bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocidade onderschept slim de pass. Mocidade geeft de bal voor. Drewek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Arenas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Callejas de bal. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek haalt uit met een fantastische trap. Herrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Syrtis F.C 2:0

15e minuut.
Callejas rent richting de bal. Amatrudi verovert de bal door een tackle van achteren. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt passt de bal zonder na te denken. Daar is Drewek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Drewek is nu in balbezit. Oyuela is nu in balbezit. Drewek verovert de bal door een tackle van achteren. Drewek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Syrtis F.C 3:0

18e minuut.
Arenas met een sublieme pass. Uribe is nu in balbezit. Uribe speelt de bal door. Drewek is nu in balbezit. Drewek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Drewek draait met de bal, schiet en ... Oyuela probeert de bal aan de voet te houden. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi geeft een lange en hoge pass. Drewek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Flórez geeft de bal voor. Kleeberg kopt de bal weg. Daar is Mocidade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocidade geeft een hoge lob. Drewek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Holaj speelt de bal door. Klungelig pakt Sladaković de bal. Sladaković geeft een hoge lob. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mocidade met een sublieme pass. Sladaković is nu in balbezit. Sladaković geeft de bal voor. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oyuela verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sladaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drewek rent richting de bal. Drewek geeft de bal voor. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... Herrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Uribe rent richting de bal. Machín onderschept slim de pass. Machín passt de bal met de wreef. Mocidade rent richting de bal. Mocidade geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Herrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Holaj is nu in balbezit. Holaj passt de bal met de wreef. Sladaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladaković geeft een hoge lob. Amatrudi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Oyuela kopt de bal weg. Klungelig pakt de la Cruz de bal. Drewek rent richting de bal. Drewek draait met de bal, schiet en ... Oyuela probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Syrtis F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyaca Patriotas 15%, Syrtis F.C 85%.
Boyaca Patriotas - Syrtis F.C 4:0

46e minuut.
Morales Otero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amatrudi de bal. Amatrudi speelt de bal door. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Holaj probeert naar een medespeler te passen. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi passt de bal in één keer door. Daar is Drewek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Syrtis F.C 5:0

50e minuut.
Jamina is nu in balbezit. Holaj is nu in balbezit. Holaj passt de bal met de wreef. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Herrón met een harde bal richting middenveld. Asilkurt kopt de bal weg. Klungelig pakt León de bal. Drewek rent richting de bal. Drewek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Flórez geeft een lange en hoge pass. Holaj kopt de bal weg. Amatrudi rent richting de bal. Drewek is nu in balbezit. Drewek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Holaj kopt de bal weg. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi passt de bal zonder na te denken. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Machín is nu in balbezit. Machín speelt de bal door. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... Herrón bokst de bal weg. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oyuela de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Herrón niet meer kan verder spelen. Valdelamar komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kleeberg kopt de bal weg. Mocidade is nu in balbezit. Mocidade geeft een lange en hoge pass. Daar is Drewek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek onderschept slim de pass. Drewek passt de bal zonder na te denken. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Syrtis F.C 6:0

76e minuut.
Machín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Portilla komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sladaković is nu in balbezit. Sladaković speelt de bal door. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt draait met de bal, schiet en ... Valdelamar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Syrtis F.C 7:0

79e minuut.
Drewek schiet op doel. Oyuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sladaković rent richting de bal. Sladaković geeft een hoge lob. Amatrudi maakt een snoekduik en kopt de bal. Valdelamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Asilkurt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asilkurt probeert naar een medespeler te passen. Drewek rent richting de bal. Drewek haalt uit met een fantastische trap. Valdelamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Syrtis F.C 8:0

84e minuut.
Amatrudi met een sublieme pass. Drewek is nu in balbezit. Oyuela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drewek raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Asilkurt neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Syrtis F.C 9:0

86e minuut.
Flórez rent richting de bal. Amatrudi onderschept slim de pass. Amatrudi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drewek de bal. Drewek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi geeft een hoge lob. de la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Drewek rent richting de bal. Drewek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyaca Patriotas 13%, Syrtis F.C 87%.
Boyaca Patriotas - Syrtis F.C 9:0