Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
don popis orsomarso
prueba Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
42 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 18.5
uitmuntend Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Baptiste is nu in balbezit. Rymuza rent richting de bal. Rymuza passt de bal in één keer door. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Giannini geeft een lange en hoge pass. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Toche maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sanpedro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baciu zal de hoekschop nemen. Briscariu maakt een snoekduik en kopt de bal. Toche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 1:0

6e minuut.
de la Pava bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Pava met een sublieme pass. Giannini speelt de bal door. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 2:0

9e minuut.
Sanpedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu passt de bal met de wreef. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 3:0

13e minuut.
Cuéllar is nu in balbezit. Rymuza verovert de bal door een tackle van achteren. Rymuza passt de bal zonder na te denken. Daar is Briscariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cuéllar is nu in balbezit. Vignoli is nu in balbezit. Vignoli passt de bal zonder na te denken. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 4:0

17e minuut.
Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ajanović de bal. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 5:0

19e minuut.
de la Pava bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu onderschept slim de pass. Baciu met een sublieme pass. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 6:0

20e minuut.
Tenjo is nu in balbezit. Tenjo passt de bal met de wreef. Briscariu probeert naar een medespeler te passen. Ajanović rent richting de bal. Ajanović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 7:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vignoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuéllar rent richting de bal. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Giannini kopt de bal weg. Daar is Baciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baciu geeft een hoge lob. Briscariu krijgt zijn hoofd ertegen. Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 8:0

27e minuut.
Toche trapt de bal weg van het doel. Vignoli kopt de bal weg. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 9:0

28e minuut.
Klungelig pakt Sanpedro de bal. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu passt de bal in één keer door. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Baciu geeft de bal voor. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović passt de bal in één keer door. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 10:0

34e minuut.
Giannini speelt de bal door. Vignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignoli passt de bal met de wreef. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is de la Hoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 11:0

39e minuut.
Briscariu is nu in balbezit. Briscariu met een sublieme pass. Daar is Ajanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Toche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 12:0

45e minuut.
de la Pava rent richting de bal. Vignoli onderschept slim de pass. Vignoli passt de bal met de wreef. Ajanović rent richting de bal. Ajanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don popis 28%, orsomarso 72%.
don popis - orsomarso 12:0

47e minuut.
Rymuza met een sublieme pass. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu maakt een afschuwelijke overtreding. Baciu krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Rymuza passt de bal zonder na te denken. Vignoli geeft een lange en hoge pass. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Toche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 13:0

52e minuut.
Pastrana is nu in balbezit. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu kan de bal niet met de borst controleren. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Toche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 14:0

57e minuut.
Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignoli is nu in balbezit. Vignoli geeft de bal voor. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 15:0

58e minuut.
Cuéllar is nu in balbezit. Cuéllar met een sublieme pass. Vignoli met een sublieme pass. Klungelig pakt Ajanović de bal. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Baciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović geeft een lange en hoge pass. Briscariu krijgt zijn hoofd ertegen. Toche probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 16:0

63e minuut.
Giannini kopt de bal weg. Daar is Vignoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignoli geeft de bal voor. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. Toche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Vignoli rent richting de bal. Vignoli geeft de bal voor. Pastrana heeft problemen om de bal te vangen. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel. Toche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 17:0

71e minuut.
Rymuza speelt de bal door. Vignoli is nu in balbezit. Vignoli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ajanović de bal. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. Toche bokst de bal weg.

74e minuut.
Baciu geeft de bal voor. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel. Cuéllar probeert de bal aan de voet te houden. Vignoli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Giannini rent richting de bal. Giannini passt de bal met de wreef. Baciu met een sublieme pass. Ajanović rent richting de bal. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - orsomarso 18:0

76e minuut.
Verano heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu onderschept slim de pass. Ajanović is nu in balbezit. Briscariu rent richting de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Toche met een harde bal richting middenveld. Rymuza kopt de bal weg. Daar is de la Pava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajanović rent richting de bal. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Baciu verovert de bal door een tackle van achteren. Baciu geeft een lange en hoge pass. Ajanović kopt de bal weg. Ajanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
de la Hoz geeft een hoge lob. Rymuza kopt de bal weg. Vignoli heeft problemen om de bal te vangen. Vignoli geeft de bal voor. Briscariu springt en kopt de bal. Toche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Briscariu passt de bal met de wreef. Ajanović rent richting de bal. Pastrana is nu in balbezit. Ajanović onderschept slim de pass. Ajanović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Pastrana met een harde bal richting middenveld. Baciu kopt de bal weg. Ajanović rent richting de bal. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. Pastrana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don popis 28%, orsomarso 72%.
don popis - orsomarso 18:0