Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
orsomarso don popis
Normal Tactiek prueba
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.6 gemiddelde waardering 49.9
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Govaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Govaert geeft de bal voor. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Toche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanpedro heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:1

5e minuut.
Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu probeert naar een medespeler te passen. Ajanović rent richting de bal. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Baciu verovert de bal door een tackle van achteren. Baciu speelt de bal door. Briscariu rent richting de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:2

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Cuéllar de bal onder controle te krijgen. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu probeert naar een medespeler te passen. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:3

26e minuut.
Cuéllar kan de bal niet met de borst controleren. Cruz rent richting de bal. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu geeft een lange en hoge pass. Ajanović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:4

27e minuut.
Klungelig pakt Sanpedro de bal. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:5

32e minuut.
Briscariu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Cruz ... Strafschop! Briscariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Briscariu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:6

36e minuut.
Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu verovert de bal door een tackle van achteren. Baciu speelt de bal door. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Govaert verovert de bal door een tackle van achteren. Govaert geeft een hoge lob. Ajanović rent richting de bal. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:7

42e minuut.
Mendoza met een sublieme pass. Tenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenjo met een sublieme pass. Verano rent richting de bal. Verano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Giannini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pratljačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Giannini rent richting de bal. Mendoza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendoza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orsomarso 61%, don popis 39%.
orsomarso - don popis 0:7

50e minuut.
Giannini is nu in balbezit. Giannini geeft de bal voor. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu schiet op doel. Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:8

50e minuut.
Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Verano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:9

52e minuut.
Rymuza met een sublieme pass. Klungelig pakt Govaert de bal. Govaert passt de bal met de wreef. Rymuza is nu in balbezit. Rymuza geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Govaert passt de bal zonder na te denken. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu geeft een hoge lob. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Giannini verovert de bal door een tackle van achteren. Giannini met een sublieme pass. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović geeft een hoge lob. Briscariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:10

59e minuut.
Baciu passt de bal zonder na te denken. Ciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechowski geeft de bal voor. Ajanović controleert de bal met de borst. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Toche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pastrana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanpedro rent richting de bal. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:11

60e minuut.
Briscariu passt de bal in één keer door. Baciu is nu in balbezit. Baciu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert de la Hoz de bal onder controle te krijgen. Ajanović springt en kopt de bal. Toche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanpedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:12

61e minuut.
Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Camacho rent richting de bal. Camacho met een sublieme pass. Briscariu rent richting de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza geeft een lange en hoge pass. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:13

70e minuut.
Ajanović is nu in balbezit. Ajanović geeft de bal voor. Cruz is nu in balbezit. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cuéllar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Baciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ajanović de bal. Ajanović probeert naar een medespeler te passen. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Toche bokst de bal weg. Cuéllar heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu rent richting de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:14

74e minuut.
Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpedro rent richting de bal. Ajanović verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu schiet op doel. Toche bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu geeft de bal voor. Ajanović kopt de bal weg. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Govaert verovert de bal door een tackle van achteren. Govaert speelt de bal door. Pastrana rent richting de bal. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Baciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giannini met een sublieme pass. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Ajanović geeft de bal voor. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu geeft de bal voor. Ajanović krijgt zijn hoofd ertegen. Toche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Daar is Ciechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciechowski geeft een hoge lob. Baciu kopt de bal weg. Ajanović rent richting de bal. Ajanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - don popis 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orsomarso 67%, don popis 33%.
orsomarso - don popis 0:15