Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cataluniafc Bucaramanga FC
4123 Tactiek 2-5-3
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 26.3
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupaymañ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupaymañ passt de bal met de wreef. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ... González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Gabso geeft een lange en hoge pass. Hakimov kopt de bal weg. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Opsenica rent richting de bal. Ştefănescu onderschept slim de pass. Ştefănescu passt de bal met de wreef. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Contreras probeert naar een medespeler te passen. Tuccio rent richting de bal. Tuccio speelt de bal door. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Boada geeft de bal voor. Ştefănescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Samsonov de bal. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Llanos passt de bal met de wreef. Kupaymañ is nu in balbezit. Kupaymañ probeert naar een medespeler te passen. Hakimov heeft problemen om de bal te vangen. Hakimov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tascón geeft de bal voor. Inworp. Contreras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras onderschept slim de pass. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Hakimov rent richting de bal. Hakimov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Opsenica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kupaymañ verovert de bal door een tackle van achteren. Kupaymañ speelt de bal door. Hakimov rent richting de bal. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Opsenica rent richting de bal. Opsenica geeft de bal voor. Contreras kopt de bal weg. Hakimov rent richting de bal. Hakimov schiet op doel. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Bucaramanga FC 1:0

30e minuut.
Muñoz passt de bal in één keer door. Daar is Ştefănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu passt de bal in één keer door. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov schiet op doel. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuccio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Bucaramanga FC 2:0

31e minuut.
Mayer Gil komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Muñoz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salazar met een snelle inworp. Kupaymañ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupaymañ geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Samsonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupaymañ verovert de bal door een tackle van achteren. Kupaymañ geeft de bal voor. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov draait met de bal, schiet en ... González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Mayer Gil rent richting de bal. Mayer Gil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Bucaramanga FC 3:0

42e minuut.
Báez met een sublieme pass. Samsonov is nu in balbezit. Samsonov passt de bal zonder na te denken. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Contreras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayer Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil passt de bal met de wreef. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ... González bokst de bal weg. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Bucaramanga FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 18%, Bucaramanga FC 82%.
cataluniafc - Bucaramanga FC 4:0

46e minuut.
Llanos passt de bal zonder na te denken. Mayer Gil rent richting de bal. Mayer Gil passt de bal met de wreef. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Bucaramanga FC 5:0

49e minuut.
Mayer Gil rent richting de bal. Mayer Gil passt de bal in één keer door. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Bucaramanga FC 6:0

52e minuut.
Gabso geeft een lange en hoge pass. Mayer Gil rent richting de bal. Mayer Gil passt de bal met de wreef. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kupaymañ rent richting de bal. Kupaymañ met een sublieme pass. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Llanos heeft problemen om de bal te vangen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal met de wreef. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu geeft de bal voor. Hakimov rent richting de bal. Hakimov schiet op doel. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Bucaramanga FC 7:0

60e minuut.
Quadrelli komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Báez de bal. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov passt de bal in één keer door. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kupaymañ passt de bal met de wreef. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli met een sublieme pass. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Llanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gia Hòa speelt de bal door. Salazar speelt de bal door. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Contreras met een sublieme pass. Hakimov rent richting de bal. Hakimov geeft de bal voor. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Iftodi kopt de bal weg. Kupaymañ geeft een hoge lob. Quadrelli heeft problemen om de bal te vangen. Llanos rent richting de bal. Llanos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Kupaymañ geeft een hoge lob. Quadrelli rent richting de bal. Tascón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quadrelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Quadrelli wilt de vrije trap nemen. González bokst de bal weg.

76e minuut.
Hakimov geeft een hoge lob. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli geeft een hoge lob. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boada trapt de bal weg. Kupaymañ kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Daar is Quadrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakimov speelt de bal door. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli schiet op doel. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boada met een harde bal richting middenveld. Kupaymañ kopt de bal weg. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras geeft de bal voor. Hakimov rent richting de bal. Hakimov schiet op doel. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Bucaramanga FC 8:0

85e minuut.
Hakimov is nu in balbezit. Opsenica is nu in balbezit. Hakimov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hakimov krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Gabso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tascón de bal. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Boada de bal onder controle te krijgen. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Bucaramanga FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 12%, Bucaramanga FC 88%.
cataluniafc - Bucaramanga FC 9:0