Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bucaramanga FC cataluniafc
2-5-3 Tactiek 4123
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 43.8
adequate Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal zonder na te denken. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:1

7e minuut.
Reina rent richting de bal. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras speelt de bal door. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:2

12e minuut.
Falleiro onderschept slim de pass. Falleiro met een sublieme pass. Gabso met een sublieme pass. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:3

14e minuut.
Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Udalcovas onderschept slim de pass. Udalcovas geeft een hoge lob. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Samsonov passt de bal in één keer door. Falleiro met een sublieme pass. Contreras speelt de bal door. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salazar raakt geblesseerd tijdens het duel. Hakimov neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:4

28e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar speelt de bal door. Tascón onderschept slim de pass. Ingver met een sublieme pass. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tuccio zal de hoekschop nemen. Tascón kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov draait met de bal, schiet en ... González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:5

32e minuut.
Inworp. Mayer Gil komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Clavijo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Albornoz de bal. Sypiański geeft de bal voor. Boada met een sublieme pass. González probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:6

45e minuut.
Boada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucaramanga FC 86%, cataluniafc 14%.
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:6

48e minuut.
Tuccio geeft de bal voor. Mayer Gil geeft een lange en hoge pass. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ... González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:7

49e minuut.
Tuccio probeert de bal aan de voet te houden. Samsonov probeert naar een medespeler te passen. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:8

51e minuut.
Contreras met een sublieme pass. Tuccio probeert naar een medespeler te passen. Hakimov rent richting de bal. Hakimov schiet op doel. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:9

59e minuut.
Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil geeft een hoge lob. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio schiet op doel. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. González trapt de bal weg. Contreras met een sublieme pass. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quadrelli komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Contreras passt de bal met de wreef. Gabso speelt de bal door. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ... González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:10

64e minuut.
Hakimov schiet op doel. González speelt de bal door. Ingver kopt de bal weg. Hakimov heeft problemen om de bal te vangen. Hakimov draait met de bal, schiet en ... González bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:11

66e minuut.
Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver geeft een hoge lob. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Gabso onderschept slim de pass. Gabso speelt de bal door. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:12

74e minuut.
Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón geeft een lange en hoge pass. Gabso met een sublieme pass. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ... González bokst de bal weg.

76e minuut.
Ingver probeert naar een medespeler te passen. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio speelt de bal door. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov schiet op doel. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:13

78e minuut.
Hakimov onderschept slim de pass. Hakimov met een sublieme pass. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:14

83e minuut.
Contreras speelt de bal door. Gabso met een sublieme pass. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:15

87e minuut.
Contreras probeert naar een medespeler te passen. Tascón is nu in balbezit. Quadrelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli geeft een lange en hoge pass. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Falleiro probeert naar een medespeler te passen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft een lange en hoge pass. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucaramanga FC 85%, cataluniafc 15%.
Bucaramanga FC - cataluniafc 0:15